Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Υπαίθριο Τραπεζάκι

Growing Table

Υπαίθριο Τραπεζάκι Το Growing Table είναι κατασκευασμένο από ξύλο καρυδιάς, το οποίο αντικατοπτρίζει το χρώμα του εδάφους και δημιουργεί ένα σκηνικό που κάνει τα φυτά πιο ορατά. Ο συνολικός σχεδιασμός είναι μια τομή δυναμικής κίνησης και στατικής στάσης. Ο πίνακας παρέχει ένα χώρο όπου τα φυτά μπορούν να αναπτυχθούν και να προβληθούν στο τραπέζι για να δημιουργήσουν ένα μέρος για χαλάρωση και αλληλεπίδραση με τη φύση. Η επιτραπέζια επιφάνεια διαχέει φως για να δημιουργήσει ένα χαρακτηριστικό θερμοκηπίου. Τέλος, ο πίνακας είναι φτιαγμένος για εύκολη αποθήκευση. θα μπορούσε να χτυπηθεί σε κυβίδια 26 "x 26" x 4 ".

Όνομα έργου : Growing Table, Όνομα σχεδιαστών : Nga Ying, Amy Sun, Όνομα πελάτη : .

Growing Table Υπαίθριο Τραπεζάκι

Αυτός ο υπέροχος σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χάλκινου σχεδιασμού στον διαγωνισμό αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χάλκινο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.