Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Τα Ακουστικά Tws

PaMu Quiet ANC

Τα Ακουστικά Tws Το PaMu Quiet ANC είναι ένα σετ αληθινών ασύρματων ακουστικών ενεργού ακύρωσης θορύβου που θα μπορούσαν να λύσουν αποτελεσματικά τα υπάρχοντα προβλήματα θορύβου. Τροφοδοτούμενο από το διπλό bluetooth της Qualcomm και το ψηφιακό ανεξάρτητο ενεργό chip ακύρωσης θορύβου, η συνολική εξασθένηση του PaMu Quiet ANC μπορεί να φτάσει τα 40dB, γεγονός που θα μπορούσε να μειώσει αποτελεσματικά τις βλάβες που προκαλούνται από τους θορύβους. Οι χρήστες μπορούν να κάνουν εναλλαγή μεταξύ της λειτουργίας pass-through και της ενεργής ακύρωσης θορύβου σύμφωνα με διαφορετικά σενάρια είτε στην καθημερινή ζωή είτε σε επαγγελματικές περιστάσεις.

Όνομα έργου : PaMu Quiet ANC, Όνομα σχεδιαστών : Xiaolu Cai, Όνομα πελάτη : Xiamen Padmate Technology Co.,Ltd.

PaMu Quiet ANC Τα Ακουστικά Tws

Αυτό το εκπληκτικό σχέδιο είναι νικητής του βραβείου ασημένιου σχεδιασμού στον διαγωνισμό μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων. Πρέπει σίγουρα να δείτε το ασημένιο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.