Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Η Συσκευασία

Oink

Η Συσκευασία Για να διασφαλιστεί η προβολή του πελάτη στην αγορά, επιλέχθηκε μια παιχνιδιάρικη εμφάνιση και αίσθηση. Αυτή η προσέγγιση συμβολίζει όλες τις ιδιότητες της μάρκας, πρωτότυπες, νόστιμες, παραδοσιακές και τοπικές. Ο κύριος στόχος της χρήσης νέων συσκευασιών προϊόντων ήταν να παρουσιαστεί στους πελάτες η ιστορία πίσω από την εκτροφή μαύρων χοίρων και την παραγωγή παραδοσιακών λιχουδιών κρέατος υψηλής ποιότητας. Δημιουργήθηκαν ένα σύνολο εικονογραφήσεων σε τεχνική λινοκοπής που επιδεικνύουν δεξιοτεχνία. Οι ίδιες οι εικόνες παρουσιάζουν αυθεντικότητα και προτρέπουν τον πελάτη να σκεφτεί τα προϊόντα Oink, τη γεύση και την υφή τους.

Όνομα έργου : Oink, Όνομα σχεδιαστών : STUDIO 33, Όνομα πελάτη : Sin Ravnice.

Oink Η Συσκευασία

Αυτό το εκπληκτικό σχέδιο είναι νικητής του βραβείου ασημένιου σχεδιασμού στον διαγωνισμό μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων. Πρέπει σίγουρα να δείτε το ασημένιο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.