Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Η Ανακαίνιση Της Αποβάθρας

Dongmen Wharf

Η Ανακαίνιση Της Αποβάθρας Η αποβάθρα Dongmen είναι μια παλιά αποβάθρα χιλιετίας στον μητρικό ποταμό του Τσενγκντού. Λόγω του τελευταίου γύρου της «ανανέωσης της παλιάς πόλης», η περιοχή ουσιαστικά κατεδαφίστηκε και ανοικοδομήθηκε. Το έργο πρόκειται να παρουσιάσει εκ νέου μια λαμπρή ιστορική εικόνα μέσω της παρέμβασης της τέχνης και της νέας τεχνολογίας σε έναν πολιτιστικό χώρο της πόλης που ουσιαστικά εξαφανίστηκε και για να ενεργοποιήσει και να επενδύσει εκ νέου την αστική υποδομή που κοιμάται επί μακρόν στον αστικό δημόσιο τομέα.

Όνομα έργου : Dongmen Wharf, Όνομα σχεδιαστών : Yingjie Lin Yuanyuan Zhang, Όνομα πελάτη : Verge Creative Design.

Dongmen Wharf Η Ανακαίνιση Της Αποβάθρας

Αυτό το εκπληκτικό σχέδιο είναι νικητής του βραβείου ασημένιου σχεδιασμού στον διαγωνισμό μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων. Πρέπει σίγουρα να δείτε το ασημένιο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.