Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Ο Πυροσβεστήρας Και Το Σφυρί Διαφυγής

FZ

Ο Πυροσβεστήρας Και Το Σφυρί Διαφυγής Ο εξοπλισμός ασφάλειας των οχημάτων είναι απαραίτητος. Πυροσβεστήρες και σφυριά ασφαλείας, ο συνδυασμός των δύο μπορεί να βελτιώσει την αποτελεσματικότητα διαφυγής του προσωπικού όταν συμβεί ένα τροχαίο ατύχημα. Ο χώρος του αυτοκινήτου είναι περιορισμένος, επομένως αυτή η συσκευή έχει σχεδιαστεί ώστε να είναι αρκετά μικρή. Μπορεί να τοποθετηθεί οπουδήποτε σε ιδιωτικό αυτοκίνητο. Οι παραδοσιακοί πυροσβεστήρες οχημάτων είναι μιας χρήσης, και αυτός ο σχεδιασμός μπορεί εύκολα να αντικαταστήσει την επένδυση. Είναι πιο άνετο και εύκολο στη χρήση.

Ενεργοποίηση Συμβάντος

The Jewel

Ενεργοποίηση Συμβάντος Το 3D Jewellery Box ήταν ένας διαδραστικός χώρος λιανικής που κάλεσε το κοινό να χρησιμοποιήσει την τελευταία τεχνολογία στην τρισδιάστατη εκτύπωση δημιουργώντας τα δικά του κοσμήματα. Μας κάλεσαν να ενεργοποιήσουμε τον χώρο και αμέσως σκεφτήκαμε - πώς μπορεί ένα κουτί κοσμημάτων να είναι πλήρες χωρίς ένα όμορφο ξεχωριστό κόσμημα σε αυτό; Το αποτέλεσμα ήταν ένα σύγχρονο γλυπτό με αποτέλεσμα ένα πρίσμα χρώματος που αγκαλιάζει την ομορφιά του ανακλαστικού φωτός, του χρώματος και της σκιάς.

Το Αυτόνομο Κινητό Ρομπότ

Pharmy

Το Αυτόνομο Κινητό Ρομπότ Αυτόνομο ρομπότ πλοήγησης για εφοδιαστική νοσοκομείου. Είναι ένα σύστημα εξυπηρέτησης προϊόντων που εκτελεί ασφαλείς αποδοτικές παραδόσεις, μειώνοντας τις πιθανότητες του επαγγελματία υγείας να εκτεθεί σε ασθένεια, περιορίζοντας τις πανδημικές ασθένειες μεταξύ του νοσοκομειακού προσωπικού και των ασθενών (COVID-19 ή H1N1). Ο σχεδιασμός βοηθά στο χειρισμό νοσοκομειακών παραδόσεων με εύκολη πρόσβαση και ασφάλεια, χρησιμοποιώντας απλή αλληλεπίδραση χρήστη μέσω της φιλικής τεχνολογίας. Οι ρομποτικές μονάδες έχουν τη δυνατότητα να μετακινούνται αυτόνομα στο εσωτερικό περιβάλλον και να έχουν συγχρονισμένη ροή με παρόμοιες μονάδες, ικανές να κάνουν ρομποτική ομαδική εργασία.

Έξυπνος Διαχύτης Αρώματος

Theunique

Έξυπνος Διαχύτης Αρώματος Το ξυλεία είναι σπάνιο και ακριβό. Το άρωμά του μπορεί να ληφθεί μόνο από καύση ή εκχύλιση, που χρησιμοποιείται σε εσωτερικούς χώρους και παρέχεται από λίγους χρήστες. Για να ξεπεράσουμε αυτούς τους περιορισμούς, δημιουργείται ένας έξυπνος διαχύτης αρώματος και φυσικά χειροποίητα δισκία άγαρ ξύλου μετά από προσπάθειες 3 ετών με πάνω από 60 σχέδια, 10 πρωτότυπα και 200 πειράματα. Παρουσιάζει ένα νέο πιθανό επιχειρηματικό μοντέλο και χρήση πλαισίου για τη βιομηχανία ξύλου. Οι χρήστες μπορούν απλά να εισάγουν διαχύτη μέσα σε ένα αυτοκίνητο, να προσαρμόζουν εύκολα το χρόνο, την πυκνότητα και την ποικιλία του αρώματος και να απολαμβάνουν τη συναρπαστική αρωματοθεραπεία όπου κι αν πάνε και όποτε οδηγούν.

Η Αυτόματη Μηχανή Αποχυμωτή

Toromac

Η Αυτόματη Μηχανή Αποχυμωτή Το Toromac είναι ειδικά σχεδιασμένο με την ισχυρή του εμφάνιση για να προσφέρει έναν νέο τρόπο κατανάλωσης φρέσκου χυμού πορτοκαλιού. Κατασκευασμένο για μέγιστη εξαγωγή χυμού, προορίζεται για εστιατόρια, καφετέριες και σούπερ μάρκετ και ο premium σχεδιασμός του επιτρέπει μια φιλική εμπειρία που προσφέρει γεύση, υγεία και υγιεινή. Διαθέτει ένα καινοτόμο σύστημα που κόβει τα φρούτα κάθετα και συμπιέζει τα μισά με περιστροφική πίεση. Αυτό σημαίνει ότι η μέγιστη απόδοση επιτυγχάνεται χωρίς συμπίεση ή άγγιγμα του κελύφους.

Το Μετασχηματιστικό Ελαστικό

T Razr

Το Μετασχηματιστικό Ελαστικό Στο εγγύς μέλλον, η ανάπτυξη των ηλεκτρικών μεταφορών βρίσκεται στην πόρτα. Ως κατασκευαστής ανταλλακτικών αυτοκινήτων, η Maxxis συνεχίζει να σκέφτεται πώς μπορεί να σχεδιάσει ένα εφικτό έξυπνο σύστημα που μπορεί να συμμετάσχει σε αυτήν την τάση και ακόμη και να το επιταχύνει. Το T Razr είναι ένα έξυπνο ελαστικό που αναπτύχθηκε για την ανάγκη. Οι ενσωματωμένοι αισθητήρες του ανιχνεύουν ενεργά διαφορετικές συνθήκες οδήγησης και παρέχουν ενεργά σήματα για τη μετατροπή του ελαστικού. Τα μεγεθυμένα πέλματα τεντώνουν και αλλάζουν την περιοχή επαφής ως απόκριση στο σήμα, βελτιώνοντας έτσι την απόδοση πρόσφυσης.