Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Το Ξενοδοχείο

Yu Zuo

Το Ξενοδοχείο Αυτό το ξενοδοχείο βρίσκεται μέσα στα τείχη του ναού Dai, στο κάτω μέρος του όρους Tai. Στόχος των σχεδιαστών ήταν να μεταμορφώσει το σχεδιασμό του ξενοδοχείου ώστε να προσφέρει στους επισκέπτες ένα ήσυχο και άνετο κατάλυμα, και ταυτόχρονα, να επιτρέπει στους επισκέπτες να βιώσουν τη μοναδική ιστορία και τον πολιτισμό αυτής της πόλης. Χρησιμοποιώντας απλά υλικά, απαλούς τόνους, απαλό φωτισμό και προσεκτικά επιλεγμένα έργα τέχνης, ο χώρος εμφανίζει μια αίσθηση τόσο της ιστορίας όσο και της σύγχρονης.

Προσομοιωτής Για Περονοφόρο Χειριστή

Forklift simulator

Προσομοιωτής Για Περονοφόρο Χειριστή Ένας προσομοιωτής για χειριστή περονοφόρων από τη Sheremetyevo-Cargo είναι ένα ειδικό μηχάνημα σχεδιασμένο για εκπαίδευση και έλεγχο προσόντων οδηγών περονοφόρων. Αντιπροσωπεύει καμπίνα με σύστημα ελέγχου, καθιστικό και πτυσσόμενη πανοραμική οθόνη. Το κύριο υλικό του προσομοιωτή είναι μεταλλικό. Υπάρχουν επίσης πλαστικά στοιχεία και εργονομικά ένθετα κατασκευασμένα από ενσωματωμένο αφρό πολυουρεθάνης.

Η Έκθεση

City Details

Η Έκθεση Η βιτρίνα των σχεδιαστικών λύσεων για στοιχεία hardscape City Details πραγματοποιήθηκε από τις 3 Οκτωβρίου έως τις 5 Οκτωβρίου, 5 2019 στη Μόσχα. Προηγμένες έννοιες στοιχείων hardscape, αθλητικών και παιδικών χαρών, λύσεων φωτισμού και λειτουργικών αντικειμένων αστικής τέχνης παρουσιάστηκαν σε μια έκταση 15.000 τετραγωνικών μέτρων. Χρησιμοποιήθηκε μια καινοτόμος λύση για την οργάνωση του εκθεσιακού χώρου, όπου αντί για ακόμη και σειρές θαλάμων εκθετών κατασκευάστηκε το μινιατούρα εργασίας της πόλης με όλα τα συγκεκριμένα στοιχεία, όπως: πλατεία της πόλης, δρόμοι, δημόσιος κήπος.

Κατοικία

Brooklyn Luxury

Κατοικία Εμπνευσμένο από το πάθος του πελάτη για πλούσιες ιστορικές κατοικίες, αυτό το έργο αντιπροσωπεύει μια προσαρμογή της λειτουργικότητας και της παράδοσης στις προθέσεις του παρόντος. Έτσι, το κλασικό στυλ επιλέχθηκε, προσαρμόστηκε και σχηματοποιήθηκε με τους κανόνες του σύγχρονου σχεδιασμού και των σύγχρονων τεχνολογιών, τα νέα υλικά καλής ποιότητας συνέβαλαν στη δημιουργία αυτού του έργου - ένα πραγματικό κόσμημα της αρχιτεκτονικής της Νέας Υόρκης. Οι αναμενόμενες δαπάνες θα υπερβούν τα 5 εκατομμύρια αμερικανικά δολάρια, θα προσφέρουν την προϋπόθεση για τη δημιουργία ενός κομψού και πολυτελούς εσωτερικού, αλλά και λειτουργικού και άνετου.

Το Νέο Μοτίβο Κατανάλωσης

Descry Taiwan Exhibition

Το Νέο Μοτίβο Κατανάλωσης Η έκθεση, στο Mountain Alishan, ένα διάσημο τουριστικό αξιοθέατο στην Ταϊβάν, συνδυάζει τις τέχνες με την ταϊβανέζικη παραδοσιακή βιομηχανία τσαγιού. Η διατομή συνεργασίας αυτής της έκθεσης μπορεί να αναδείξει τη νέα επιχειρηματική ενότητα. Σε κάθε πακέτο, οι τουρίστες μπορούν να δουν διαφορετικές εκφράσεις που μεταφέρουν το ίδιο θέμα, & amp; quot; Ταϊβάν. & Amp; & quot; Βυθισμένοι στο όμορφο τοπίο της Ταϊβάν, οι επισκέπτες θα έχουν μια βαθύτερη κατανόηση της κουλτούρας και της βιομηχανίας τσαγιού της Ταϊβάν.

Ο Πυροσβεστήρας Και Το Σφυρί Διαφυγής

FZ

Ο Πυροσβεστήρας Και Το Σφυρί Διαφυγής Ο εξοπλισμός ασφάλειας των οχημάτων είναι απαραίτητος. Πυροσβεστήρες και σφυριά ασφαλείας, ο συνδυασμός των δύο μπορεί να βελτιώσει την αποτελεσματικότητα διαφυγής του προσωπικού όταν συμβεί ένα τροχαίο ατύχημα. Ο χώρος του αυτοκινήτου είναι περιορισμένος, επομένως αυτή η συσκευή έχει σχεδιαστεί ώστε να είναι αρκετά μικρή. Μπορεί να τοποθετηθεί οπουδήποτε σε ιδιωτικό αυτοκίνητο. Οι παραδοσιακοί πυροσβεστήρες οχημάτων είναι μιας χρήσης, και αυτός ο σχεδιασμός μπορεί εύκολα να αντικαταστήσει την επένδυση. Είναι πιο άνετο και εύκολο στη χρήση.