Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Ο Εισαγωγικός Χώρος Για Την Εμπορική Έκθεση

Salon de TE

Ο Εισαγωγικός Χώρος Για Την Εμπορική Έκθεση Απαιτήθηκε ένας εισαγωγικός σχεδιασμός χώρου 1900m2, προτού οι επισκέπτες εξερευνήσουν τις 145 διεθνείς μάρκες ρολογιών στο Salon de TE. Για να αποτυπώσει τη φαντασία του επισκέπτη για τον πολυτελή τρόπο ζωής και το ρομαντισμό, αναπτύχθηκε ως "Deluxe Train Journey" ως η κύρια ιδέα. Για να δημιουργήσετε δραματοποίηση, η αίθουσα υποδοχής μετατράπηκε σε θέμα σταθμού ημέρας, σε αντιπαραβολή με τη σκηνή της πλατφόρμας του βραδινού τρένου της εσωτερικής αίθουσας, με παράθυρα αμαξοστοιχίας μεγάλου μεγέθους που εκπέμπουν γραφικά αφήγησης. Τέλος, μια πολυλειτουργική αρένα με μια σκηνή ανοίγει στις διάφορες επώνυμες προθήκες.

Το Τουριστικό Αξιοθέατο

In love with the wind

Το Τουριστικό Αξιοθέατο Το Castle In love with the wind είναι μια κατοικία του 20ου αιώνα μέσα σε ένα τοπίο 10 στρεμμάτων κοντά στο χωριό Ravadinovo, μια περιοχή στην καρδιά του βουνού Strandza. Επισκεφθείτε και απολαύστε παγκοσμίως γνωστές συλλογές, εκπληκτική αρχιτεκτονική και εμπνευσμένες οικογενειακές ιστορίες. Χαλαρώστε μέσα σε ειδυλλιακούς κήπους, απολαύστε δασικές εκτάσεις και βόλτες δίπλα στη λίμνη και νιώστε το πνεύμα των παραμυθιών.

Τουριστικό Αξιοθέατο

The Castle

Τουριστικό Αξιοθέατο Το Κάστρο είναι ένα ιδιωτικό έργο που ξεκίνησε πριν από είκοσι χρόνια το 1996 από ένα όνειρο από την παιδική ηλικία για να χτίσει το δικό του Κάστρο, όπως και στα παραμύθια. Ο σχεδιαστής είναι επίσης αρχιτέκτονας, κατασκευαστής και σχεδιαστής του τοπίου. Η κύρια ιδέα του έργου είναι να δημιουργήσει ένα μέρος για οικογενειακή αναψυχή, όπως ένα τουριστικό αξιοθέατο.

Το Εκπαιδευτικό Προϊόν

Shine and Find

Το Εκπαιδευτικό Προϊόν Το πιο σημαντικό πλεονέκτημα αυτού του προϊόντος είναι η ευκολία μάθησης και η βελτίωση της μνήμης. Στο Shine and Find, κάθε αστερισμός γίνεται πρακτικά και αυτή η πρόκληση ασκείται επανειλημμένα. Κάνει μια ανθεκτική εικόνα στο μυαλό. Η εκμάθηση με αυτόν τον τρόπο, πρακτική και η μελέτη και επανάληψη, δεν είναι βαρετή και κάνει πιο ανθεκτική Μνήμη και ευχάριστη. Είναι πολύ συναισθηματικό, αλληλεπιδραστικό, απλό, καθαρό, ελάχιστο και μοντέρνο.

Το Ξενοδοχείο

Yu Zuo

Το Ξενοδοχείο Αυτό το ξενοδοχείο βρίσκεται μέσα στα τείχη του ναού Dai, στο κάτω μέρος του όρους Tai. Στόχος των σχεδιαστών ήταν να μεταμορφώσει το σχεδιασμό του ξενοδοχείου ώστε να προσφέρει στους επισκέπτες ένα ήσυχο και άνετο κατάλυμα, και ταυτόχρονα, να επιτρέπει στους επισκέπτες να βιώσουν τη μοναδική ιστορία και τον πολιτισμό αυτής της πόλης. Χρησιμοποιώντας απλά υλικά, απαλούς τόνους, απαλό φωτισμό και προσεκτικά επιλεγμένα έργα τέχνης, ο χώρος εμφανίζει μια αίσθηση τόσο της ιστορίας όσο και της σύγχρονης.

Προσομοιωτής Για Περονοφόρο Χειριστή

Forklift simulator

Προσομοιωτής Για Περονοφόρο Χειριστή Ένας προσομοιωτής για χειριστή περονοφόρων από τη Sheremetyevo-Cargo είναι ένα ειδικό μηχάνημα σχεδιασμένο για εκπαίδευση και έλεγχο προσόντων οδηγών περονοφόρων. Αντιπροσωπεύει καμπίνα με σύστημα ελέγχου, καθιστικό και πτυσσόμενη πανοραμική οθόνη. Το κύριο υλικό του προσομοιωτή είναι μεταλλικό. Υπάρχουν επίσης πλαστικά στοιχεία και εργονομικά ένθετα κατασκευασμένα από ενσωματωμένο αφρό πολυουρεθάνης.