Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Το Γραφείο

Phuket VIP Mercury

Το Γραφείο Με βάση το θέμα της διαφάνειας και της διεξοδικής εξερεύνησης της μάρκας, διερεύνησε το σχεδιασμό και δημιούργησε μια οπτική ενοποίηση της οπτικής επεκτασιμότητας και της επωνυμίας με τον πλανήτη ως το κύριο δημιουργικό στοιχείο. Το σχέδιο έλυσε τα ακόλουθα τρία προβλήματα με τις νέες οπτικές σκέψεις: Η ισορροπία του ανοίγματος και των λειτουργιών του χώρου. Διαίρεση και συνδυασμός λειτουργικών περιοχών του χώρου. Η κανονικότητα και η αλλαγή του βασικού χωρικού στυλ.

Όνομα έργου : Phuket VIP Mercury, Όνομα σχεδιαστών : Songhuan Wu, Όνομα πελάτη : N-HD design.

Phuket VIP Mercury Το Γραφείο

Αυτός ο εξαιρετικός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου σχεδιασμού πλατίνας σε διαγωνισμούς σχεδιασμού παιχνιδιών, παιχνιδιών και προϊόντων χόμπι. Πρέπει σίγουρα να δείτε το χαρτοφυλάκιο βραβευμένων σχεδιαστών του βραβευμένου πλατίνα για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα παιχνιδιών, παιχνιδιών και προϊόντων χόμπι.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.