Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Το Ποτό

Firefly

Το Ποτό Αυτός ο σχεδιασμός είναι ένα νέο κοκτέιλ με τη Chia, η κύρια ιδέα ήταν να σχεδιάσουμε ένα κοκτέιλ που έχει πολλές φάσεις γεύσης. Αυτός ο σχεδιασμός έρχεται επίσης με διαφορετικά χρώματα που θα μπορούσαν να φανούν κάτω από το μαύρο φως που το καθιστά κατάλληλο για πάρτι και κλαμπ. Η Chia μπορεί να απορροφήσει και να διατηρήσει οποιαδήποτε γεύση και χρώμα, οπότε όταν κάνει ένα κοκτέιλ με Firefly μπορεί να βιώσει διαφορετικές γεύσεις βήμα προς βήμα. Η θρεπτική αξία αυτού του προϊόντος είναι υψηλότερη σε σύγκριση με άλλα κοκτέιλ και αυτό οφείλεται στην υψηλή διατροφική αξία και τις χαμηλές θερμίδες της Chia . Αυτός ο σχεδιασμός είναι ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία των ποτών και των κοκτέιλ.

Κάψουλα

Wildcook

Κάψουλα Η κάψουλα Wild Cook, είναι μια κάψουλα με ποικιλία φυσικών συστατικών και έχει σχεδιαστεί για να καπνίζει τρόφιμα και να δημιουργεί διαφορετικές γεύσεις και αρώματα. Οι περισσότεροι άνθρωποι πιστεύουν ότι ο μόνος τρόπος για να καπνίζετε τα τρόφιμα είναι να κάψετε διάφορα είδη ξύλου, αλλά η αλήθεια είναι ότι μπορείτε να κάνετε το φαγητό σας καπνισμένο με πολλά υλικά και να δημιουργήσετε μια εντελώς νέα γεύση και άρωμα. Οι σχεδιαστές συνειδητοποίησαν τις διαφορές γεύσης σε όλο τον κόσμο και γι 'αυτό το σχέδιο είναι απόλυτα ευέλικτο όταν πρόκειται για το θέμα της ευχρηστίας σε διάφορες περιοχές. Αυτές οι κάψουλες διατίθενται σε μικτά και μεμονωμένα συστατικά.

Ο Σίδηρος Κατσαρώματος

Nano Airy

Ο Σίδηρος Κατσαρώματος Το νανο ευάερο σίδερο χρησιμοποιεί καινοτόμο τεχνολογία αρνητικών ιόντων. Διατηρεί απαλή υφή, απαλή λαμπερή μπούκλα για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ο σωλήνας κατσαρώματος έχει υποστεί νανο-κεραμική επίστρωση, αισθάνεται πολύ απαλό. Κατσαρώνει τα μαλλιά τρυφερά και γρήγορα με τον ζεστό αέρα των αρνητικών ιόντων. Σε σύγκριση με τα σίδερα χωρίς αέρα, μπορείτε να τελειώσετε με πιο απαλή ποιότητα μαλλιών. Το βασικό χρώμα του προϊόντος είναι μαλακό, ζεστό και καθαρό ματ λευκό και το χρώμα έμφασης είναι ροζ χρυσό.

Το Ίσιωμα Μαλλιών

Nano Airy

Το Ίσιωμα Μαλλιών Το Nano ευάερο σίδερο ισιώματος συνδυάζει τα νανο-κεραμικά υλικά επίστρωσης με την καινοτόμο αρνητική τεχνολογία σιδήρου, η οποία φέρνει τα μαλλιά απαλά και κομψά σε ίσια μορφή γρήγορα. Χάρη στον αισθητήρα μαγνήτη στο πάνω μέρος του καπακιού και του αμαξώματος, η συσκευή απενεργοποιείται αυτόματα όταν το καπάκι είναι κλειστό, το οποίο είναι ασφαλές για μεταφορά. Το συμπαγές σώμα με επαναφορτιζόμενη ασύρματη σχεδίαση USB είναι εύκολο να αποθηκευτεί σε τσάντα και μεταφορά, βοηθώντας τις γυναίκες να διατηρούν ένα κομψό χτένισμα ανά πάσα στιγμή, οπουδήποτε. Ο συνδυασμός λευκού και ροζ χρώματος προσδίδει στη συσκευή θηλυκό χαρακτήρα.

Το Μεσημεριανό Κουτί

The Portable

Το Μεσημεριανό Κουτί Η βιομηχανία τροφοδοσίας ευδοκιμεί και το πακέτο έχει γίνει αναγκαιότητα για τους σύγχρονους ανθρώπους. Ταυτόχρονα, έχουν δημιουργηθεί πολλά σκουπίδια. Πολλά από τα κουτιά φαγητού που χρησιμοποιούνται για να συγκρατούν τρόφιμα μπορούν να ανακυκλωθούν, αλλά οι πλαστικές σακούλες που χρησιμοποιούνται για τη συσκευασία των κουτιών φαγητού είναι πράγματι μη ανακυκλώσιμες. Προκειμένου να μειωθεί η χρήση πλαστικών σακουλών, οι λειτουργίες του κιβωτίου γευμάτων και του πλαστικού συνδυάζονται για το σχεδιασμό νέων κουτιών μεσημεριανού γεύματος. Το κουτί δεμάτων μετατρέπει το μέρος του εαυτού του σε μια λαβή που είναι εύκολη στη μεταφορά και μπορεί να ενσωματώσει πολλά κουτιά γεύματος, μειώνοντας σημαντικά τη χρήση πλαστικών σακουλών για τη συσκευασία κιβωτίων γευμάτων.

Ξυριστική Μηχανή

Alpha Series

Ξυριστική Μηχανή Η σειρά Alpha είναι μια συμπαγής, ημι-επαγγελματική ξυριστική μηχανή που μπορεί να χειριστεί βασικές εργασίες για τη φροντίδα του προσώπου. Επίσης ένα προϊόν που προσφέρει υγιεινές λύσεις με καινοτόμο προσέγγιση σε συνδυασμό με όμορφη αισθητική. Η απλότητα, ο μινιμαλισμός και η λειτουργικότητα σε συνδυασμό με την εύκολη αλληλεπίδραση χρήστη δημιουργεί τις βασικές αρχές του έργου. Η χαρούμενη εμπειρία χρήστη είναι το κλειδί. Οι άκρες μπορούν εύκολα να αφαιρεθούν από την ξυριστική μηχανή και να τοποθετηθούν στο τμήμα αποθήκευσης. Η βάση είναι σχεδιασμένη για να φορτίζει την ξυριστική μηχανή και να καθαρίζει τις άκρες που υποστηρίζονται με το UV Light στο εσωτερικό του χώρου αποθήκευσης.