Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Κάψουλα

Wildcook

Κάψουλα Η κάψουλα Wild Cook, είναι μια κάψουλα με ποικιλία φυσικών συστατικών και έχει σχεδιαστεί για να καπνίζει τρόφιμα και να δημιουργεί διαφορετικές γεύσεις και αρώματα. Οι περισσότεροι άνθρωποι πιστεύουν ότι ο μόνος τρόπος για να καπνίζετε τα τρόφιμα είναι να κάψετε διάφορα είδη ξύλου, αλλά η αλήθεια είναι ότι μπορείτε να κάνετε το φαγητό σας καπνισμένο με πολλά υλικά και να δημιουργήσετε μια εντελώς νέα γεύση και άρωμα. Οι σχεδιαστές συνειδητοποίησαν τις διαφορές γεύσης σε όλο τον κόσμο και γι 'αυτό το σχέδιο είναι απόλυτα ευέλικτο όταν πρόκειται για το θέμα της ευχρηστίας σε διάφορες περιοχές. Αυτές οι κάψουλες διατίθενται σε μικτά και μεμονωμένα συστατικά.

Όνομα έργου : Wildcook, Όνομα σχεδιαστών : Ladan Zadfar and Mohammad Farshad, Όνομα πελάτη : Creator studio.

Wildcook Κάψουλα

Αυτός ο καλός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου σχεδιασμού στον διαγωνισμό σχεδιασμού συσκευασιών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα σχεδιασμού συσκευασίας.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.