Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Το Κολάρο Σκύλου

FiFi

Το Κολάρο Σκύλου Αυτό δεν είναι μόνο ένα κολάρο σκυλιών, αλλά ένα κολάρο σκυλιών με ένα αποσπώμενο κολιέ. Η Frida χρησιμοποιεί ποιοτικό δέρμα με συμπαγές ορείχαλκο. Κατά το σχεδιασμό αυτού του κομματιού έπρεπε να σκεφτεί έναν απλό ασφαλή τρόπο σύνδεσης του κολιέ ενώ ο σκύλος φοράει το κολάρο. Το κολάρο έπρεπε επίσης να έχει μια πολυτελή αίσθηση χωρίς το κολιέ. Με αυτό το σχέδιο, ένα αποσπώμενο κολιέ, ο ιδιοκτήτης μπορεί να κοσμήσει το σκυλί τους όταν το επιθυμεί.

Κανέλα Ρολό Με Μέλι

Heaven Drop

Κανέλα Ρολό Με Μέλι Το Heaven Drop είναι ένα ρολό κανέλας γεμάτο με αγνό μέλι που χρησιμοποιείται με τσάι. Η ιδέα ήταν να συνδυάσετε δύο τρόφιμα που χρησιμοποιούνται ξεχωριστά και να δημιουργήσετε ένα εντελώς νέο προϊόν. Οι σχεδιαστές εμπνεύστηκαν από τη δομή του ρολού κανέλας, χρησιμοποίησαν τη μορφή κυλίνδρου ως δοχείο για μέλι και για να συσκευάσουν τα ρολά κανέλας χρησιμοποίησαν κερί μέλισσας για να απομονώσουν και να συσκευάσουν ρολά κανέλας. Έχει αιγυπτιακές φιγούρες που απεικονίζονται στην επιφάνειά του και αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι οι Αιγύπτιοι είναι οι πρώτοι άνθρωποι που συνειδητοποίησαν τη σημασία της κανέλας και χρησιμοποίησαν το μέλι ως θησαυρό! Αυτό το προϊόν θα μπορούσε να είναι ένα σύμβολο του ουρανού στα φλιτζάνια τσαγιού σας.

Τροφή

Drink Beauty

Τροφή Το Drink Beauty είναι σαν ένα όμορφο κόσμημα που μπορείτε να πιείτε! Φτιάξαμε ένα συνδυασμό δύο αντικειμένων που χρησιμοποιήθηκαν ξεχωριστά με τσάι: ροκ καραμέλες και φέτες λεμονιού. Αυτός ο σχεδιασμός είναι εντελώς βρώσιμος. Προσθέτοντας φέτες λεμονιού στη δομή της καραμέλας, η γεύση της γίνεται απίστευτα καλύτερη και η αξία της τροφής της αυξάνεται λόγω των βιταμινών του λεμονιού. Οι σχεδιαστές απλώς αντικατέστησαν τα ραβδιά στα οποία κρατούσαν κρύσταλλα ροκ καραμέλας με μια φέτα αποξηραμένου λεμονιού. Το Drink Beauty είναι ένα πλήρες παράδειγμα του σύγχρονου κόσμου που συνδυάζει την ομορφιά και την αποτελεσματικότητα.

Το Ποτό

Firefly

Το Ποτό Αυτός ο σχεδιασμός είναι ένα νέο κοκτέιλ με τη Chia, η κύρια ιδέα ήταν να σχεδιάσουμε ένα κοκτέιλ που έχει πολλές φάσεις γεύσης. Αυτός ο σχεδιασμός έρχεται επίσης με διαφορετικά χρώματα που θα μπορούσαν να φανούν κάτω από το μαύρο φως που το καθιστά κατάλληλο για πάρτι και κλαμπ. Η Chia μπορεί να απορροφήσει και να διατηρήσει οποιαδήποτε γεύση και χρώμα, οπότε όταν κάνει ένα κοκτέιλ με Firefly μπορεί να βιώσει διαφορετικές γεύσεις βήμα προς βήμα. Η θρεπτική αξία αυτού του προϊόντος είναι υψηλότερη σε σύγκριση με άλλα κοκτέιλ και αυτό οφείλεται στην υψηλή διατροφική αξία και τις χαμηλές θερμίδες της Chia . Αυτός ο σχεδιασμός είναι ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία των ποτών και των κοκτέιλ.

Κάψουλα

Wildcook

Κάψουλα Η κάψουλα Wild Cook, είναι μια κάψουλα με ποικιλία φυσικών συστατικών και έχει σχεδιαστεί για να καπνίζει τρόφιμα και να δημιουργεί διαφορετικές γεύσεις και αρώματα. Οι περισσότεροι άνθρωποι πιστεύουν ότι ο μόνος τρόπος για να καπνίζετε τα τρόφιμα είναι να κάψετε διάφορα είδη ξύλου, αλλά η αλήθεια είναι ότι μπορείτε να κάνετε το φαγητό σας καπνισμένο με πολλά υλικά και να δημιουργήσετε μια εντελώς νέα γεύση και άρωμα. Οι σχεδιαστές συνειδητοποίησαν τις διαφορές γεύσης σε όλο τον κόσμο και γι 'αυτό το σχέδιο είναι απόλυτα ευέλικτο όταν πρόκειται για το θέμα της ευχρηστίας σε διάφορες περιοχές. Αυτές οι κάψουλες διατίθενται σε μικτά και μεμονωμένα συστατικά.

Ο Σίδηρος Κατσαρώματος

Nano Airy

Ο Σίδηρος Κατσαρώματος Το νανο ευάερο σίδερο χρησιμοποιεί καινοτόμο τεχνολογία αρνητικών ιόντων. Διατηρεί απαλή υφή, απαλή λαμπερή μπούκλα για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ο σωλήνας κατσαρώματος έχει υποστεί νανο-κεραμική επίστρωση, αισθάνεται πολύ απαλό. Κατσαρώνει τα μαλλιά τρυφερά και γρήγορα με τον ζεστό αέρα των αρνητικών ιόντων. Σε σύγκριση με τα σίδερα χωρίς αέρα, μπορείτε να τελειώσετε με πιο απαλή ποιότητα μαλλιών. Το βασικό χρώμα του προϊόντος είναι μαλακό, ζεστό και καθαρό ματ λευκό και το χρώμα έμφασης είναι ροζ χρυσό.