Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Το Ίσιωμα Μαλλιών

Nano Airy

Το Ίσιωμα Μαλλιών Το Nano ευάερο σίδερο ισιώματος συνδυάζει τα νανο-κεραμικά υλικά επίστρωσης με την καινοτόμο αρνητική τεχνολογία σιδήρου, η οποία φέρνει τα μαλλιά απαλά και κομψά σε ίσια μορφή γρήγορα. Χάρη στον αισθητήρα μαγνήτη στο πάνω μέρος του καπακιού και του αμαξώματος, η συσκευή απενεργοποιείται αυτόματα όταν το καπάκι είναι κλειστό, το οποίο είναι ασφαλές για μεταφορά. Το συμπαγές σώμα με επαναφορτιζόμενη ασύρματη σχεδίαση USB είναι εύκολο να αποθηκευτεί σε τσάντα και μεταφορά, βοηθώντας τις γυναίκες να διατηρούν ένα κομψό χτένισμα ανά πάσα στιγμή, οπουδήποτε. Ο συνδυασμός λευκού και ροζ χρώματος προσδίδει στη συσκευή θηλυκό χαρακτήρα.

Το Μεσημεριανό Κουτί

The Portable

Το Μεσημεριανό Κουτί Η βιομηχανία τροφοδοσίας ευδοκιμεί και το πακέτο έχει γίνει αναγκαιότητα για τους σύγχρονους ανθρώπους. Ταυτόχρονα, έχουν δημιουργηθεί πολλά σκουπίδια. Πολλά από τα κουτιά φαγητού που χρησιμοποιούνται για να συγκρατούν τρόφιμα μπορούν να ανακυκλωθούν, αλλά οι πλαστικές σακούλες που χρησιμοποιούνται για τη συσκευασία των κουτιών φαγητού είναι πράγματι μη ανακυκλώσιμες. Προκειμένου να μειωθεί η χρήση πλαστικών σακουλών, οι λειτουργίες του κιβωτίου γευμάτων και του πλαστικού συνδυάζονται για το σχεδιασμό νέων κουτιών μεσημεριανού γεύματος. Το κουτί δεμάτων μετατρέπει το μέρος του εαυτού του σε μια λαβή που είναι εύκολη στη μεταφορά και μπορεί να ενσωματώσει πολλά κουτιά γεύματος, μειώνοντας σημαντικά τη χρήση πλαστικών σακουλών για τη συσκευασία κιβωτίων γευμάτων.

Ξυριστική Μηχανή

Alpha Series

Ξυριστική Μηχανή Η σειρά Alpha είναι μια συμπαγής, ημι-επαγγελματική ξυριστική μηχανή που μπορεί να χειριστεί βασικές εργασίες για τη φροντίδα του προσώπου. Επίσης ένα προϊόν που προσφέρει υγιεινές λύσεις με καινοτόμο προσέγγιση σε συνδυασμό με όμορφη αισθητική. Η απλότητα, ο μινιμαλισμός και η λειτουργικότητα σε συνδυασμό με την εύκολη αλληλεπίδραση χρήστη δημιουργεί τις βασικές αρχές του έργου. Η χαρούμενη εμπειρία χρήστη είναι το κλειδί. Οι άκρες μπορούν εύκολα να αφαιρεθούν από την ξυριστική μηχανή και να τοποθετηθούν στο τμήμα αποθήκευσης. Η βάση είναι σχεδιασμένη για να φορτίζει την ξυριστική μηχανή και να καθαρίζει τις άκρες που υποστηρίζονται με το UV Light στο εσωτερικό του χώρου αποθήκευσης.

Η Φορητή Συσκευή Πολλαπλών Λειτουργιών

Along with

Η Φορητή Συσκευή Πολλαπλών Λειτουργιών Το έργο παρέχει μια φορητή εμπειρία διαβίωσης για το υπαίθριο πλήθος, το οποίο χωρίζεται κυρίως σε δύο μέρη: το κύριο σώμα και τις μονάδες που μπορούν να αλλάξουν. Το κύριο σώμα περιλαμβάνει λειτουργίες φόρτισης, οδοντόβουρτσας και ξυρίσματος. Τα εξαρτήματα περιλαμβάνουν οδοντόβουρτσα και ξυριστική κεφαλή. Το πρωτότυπο Η έμπνευση για το προϊόν προήλθε από άτομα που λατρεύουν να ταξιδεύουν και να έχουν τις αποσκευές τους γεμάτες ή χαμένες, οπότε το φορητό, ευέλικτο πακέτο έγινε το προϊόν που τοποθετεί. Τώρα πολλοί άνθρωποι επιθυμούν να ταξιδεύουν, έτσι τα φορητά προϊόντα γίνονται η επιλογή. Αυτό το προϊόν ανταποκρίνεται στη ζήτηση της αγοράς.

Το Κρεβάτι Γάτας

Catzz

Το Κρεβάτι Γάτας Κατά το σχεδιασμό του Catzz Cat κρεβάτι, η έμπνευση αντλήθηκε από τις ανάγκες των γατών και των ιδιοκτητών, και πρέπει να ενώσει τη λειτουργία, την απλότητα και την ομορφιά. Παρατηρώντας τις γάτες, τα μοναδικά γεωμετρικά χαρακτηριστικά τους ενέπνευσαν την καθαρή και αναγνωρίσιμη μορφή. Ορισμένα χαρακτηριστικά συμπεριφορικά πρότυπα (π.χ. κίνηση αυτιών) ενσωματώθηκαν στην εμπειρία χρήστη της γάτας. Επίσης, έχοντας κατά νου τους ιδιοκτήτες, ο στόχος ήταν να δημιουργήσουν ένα έπιπλο που θα μπορούσαν να προσαρμόσουν και να εμφανίσουν με υπερηφάνεια. Επιπλέον, ήταν σημαντικό να διασφαλιστεί η εύκολη συντήρηση. Όλα αυτά επιτρέπουν την κομψή, γεωμετρική σχεδίαση και την αρθρωτή δομή.

Τα Πολυτελή Έπιπλα

Pet Home Collection

Τα Πολυτελή Έπιπλα Η Pet Home Collection είναι ένα έπιπλο για κατοικίδια, που αναπτύχθηκε μετά από προσεκτική παρατήρηση της συμπεριφοράς τετράποδων φίλων μέσα στο οικιακό περιβάλλον. Η έννοια του σχεδιασμού είναι η εργονομία και η ομορφιά, όπου ευεξία σημαίνει την ισορροπία που βρίσκει το ζώο στον δικό του χώρο μέσα στο οικιακό περιβάλλον και ο σχεδιασμός προορίζεται ως μια κουλτούρα ζωής στην παρέα των κατοικίδιων. Μια προσεκτική επιλογή υλικών τονίζει τα σχήματα και τα χαρακτηριστικά κάθε επίπλου. Αυτά τα αντικείμενα, διαθέτοντας αυτονομία ομορφιάς και λειτουργικότητας, ικανοποιούν τα ένστικτα των κατοικίδιων και τις αισθητικές ανάγκες του οικιακού περιβάλλοντος.