Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Το Μεσημεριανό Κουτί

The Portable

Το Μεσημεριανό Κουτί Η βιομηχανία τροφοδοσίας ευδοκιμεί και το πακέτο έχει γίνει αναγκαιότητα για τους σύγχρονους ανθρώπους. Ταυτόχρονα, έχουν δημιουργηθεί πολλά σκουπίδια. Πολλά από τα κουτιά φαγητού που χρησιμοποιούνται για να συγκρατούν τρόφιμα μπορούν να ανακυκλωθούν, αλλά οι πλαστικές σακούλες που χρησιμοποιούνται για τη συσκευασία των κουτιών φαγητού είναι πράγματι μη ανακυκλώσιμες. Προκειμένου να μειωθεί η χρήση πλαστικών σακουλών, οι λειτουργίες του κιβωτίου γευμάτων και του πλαστικού συνδυάζονται για το σχεδιασμό νέων κουτιών μεσημεριανού γεύματος. Το κουτί δεμάτων μετατρέπει το μέρος του εαυτού του σε μια λαβή που είναι εύκολη στη μεταφορά και μπορεί να ενσωματώσει πολλά κουτιά γεύματος, μειώνοντας σημαντικά τη χρήση πλαστικών σακουλών για τη συσκευασία κιβωτίων γευμάτων.

Όνομα έργου : The Portable, Όνομα σχεδιαστών : Minghui Lyu, Όνομα πελάτη : South China University of Technology.

The Portable Το Μεσημεριανό Κουτί

Αυτός ο καλός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου σχεδιασμού στον διαγωνισμό σχεδιασμού συσκευασιών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα σχεδιασμού συσκευασίας.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.