Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Σειρά Επίπλων

Sama

Σειρά Επίπλων Το Sama είναι μια αυθεντική σειρά επίπλων που προσφέρει λειτουργικότητα, συναισθηματική εμπειρία και μοναδικότητα μέσω των ελάχιστων, πρακτικών μορφών και του ισχυρού οπτικού εφέ. Η πολιτιστική έμπνευση που αντλείται από την ποίηση των περιστρεφόμενων φορεμάτων που φοριούνται σε τελετές Sama ερμηνεύεται εκ νέου στο σχεδιασμό της μέσω ενός παιχνιδιού τεχνικών γεωμετρίας κωνικού και κάμψης μετάλλων. Η γλυπτική στάση της σειράς συνδυάζεται με απλότητα σε υλικά, φόρμες και τεχνικές παραγωγής, για να προσφέρει λειτουργική & amp; αισθητικά οφέλη. Το αποτέλεσμα είναι μια μοντέρνα σειρά επίπλων που παρέχει μια ξεχωριστή πινελιά στους χώρους διαβίωσης.

Όνομα έργου : Sama, Όνομα σχεδιαστών : Fulden Topaloglu, Όνομα πελάτη : Studio Kali.

Sama Σειρά Επίπλων

Αυτό το εκπληκτικό σχέδιο είναι νικητής του βραβείου ασημένιου σχεδιασμού στον διαγωνισμό μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων. Πρέπει σίγουρα να δείτε το ασημένιο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων.

Ομάδα σχεδιασμού της ημέρας

Οι μεγαλύτερες σχεδιαστικές ομάδες στον κόσμο.

Μερικές φορές χρειάζεστε μια πολύ μεγάλη ομάδα ταλαντούχων σχεδιαστών για να βρείτε πραγματικά υπέροχα σχέδια. Καθημερινά, διαθέτουμε μια ξεχωριστή βραβευμένη ομάδα καινοτόμου και δημιουργικού σχεδιασμού. Εξερευνήστε και ανακαλύψτε πρωτότυπη και δημιουργική αρχιτεκτονική, καλό σχεδιασμό, μόδα, σχεδιασμό γραφικών και σχέδια στρατηγικής σχεδιασμού από ομάδες σχεδιασμού παγκοσμίως. Εμπνευστείτε από τα πρωτότυπα έργα των μεγάλων σχεδιαστών.