Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Το Δημόσιο Γλυπτό

Bubble Forest

Το Δημόσιο Γλυπτό Το Bubble Forest είναι ένα δημόσιο γλυπτό από ανοξείδωτο ατσάλι ανθεκτικό στα οξέα. Φωτίζεται με προγραμματιζόμενες λάμπες LED RGB που επιτρέπουν στο γλυπτό να υποστεί θεαματική μεταμόρφωση όταν δύει ο ήλιος. Δημιουργήθηκε ως προβληματισμός για την ικανότητα των φυτών να παράγουν οξυγόνο. Το δάσος τίτλου αποτελείται από 18 χαλύβδινα στελέχη / κορμούς που τελειώνουν με κορώνες με τη μορφή σφαιρικών κατασκευών που αντιπροσωπεύουν μία μόνο φυσαλίδα αέρα. Το Bubble Forest αναφέρεται στην επίγεια χλωρίδα καθώς και σε εκείνη που είναι γνωστή από τον πυθμένα των λιμνών, των θαλασσών και των ωκεανών

Όνομα έργου : Bubble Forest, Όνομα σχεδιαστών : Mirek Struzik, Όνομα πελάτη : Altarea.

Bubble Forest Το Δημόσιο Γλυπτό

Αυτός ο εξαιρετικός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου σχεδιασμού πλατίνας σε διαγωνισμούς σχεδιασμού παιχνιδιών, παιχνιδιών και προϊόντων χόμπι. Πρέπει σίγουρα να δείτε το χαρτοφυλάκιο βραβευμένων σχεδιαστών του βραβευμένου πλατίνα για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα παιχνιδιών, παιχνιδιών και προϊόντων χόμπι.

Σχεδιασμός θρύλος της ημέρας

Θρυλικοί σχεδιαστές και τα βραβευμένα έργα τους.

Το Design Legends είναι εξαιρετικά διάσημοι σχεδιαστές που κάνουν τον κόσμο μας ένα καλύτερο μέρος με τα καλά τους σχέδια. Ανακαλύψτε τους θρυλικούς σχεδιαστές και τα καινοτόμα σχέδια προϊόντων τους, πρωτότυπα έργα τέχνης, δημιουργική αρχιτεκτονική, εξαιρετικά σχέδια μόδας και στρατηγικές σχεδιασμού. Απολαύστε και εξερευνήστε πρωτότυπα έργα σχεδιαστών βραβευμένων σχεδιαστών, καλλιτεχνών, αρχιτεκτόνων, καινοτόμων και εμπορικών σημάτων παγκοσμίως. Εμπνευστείτε από δημιουργικά σχέδια.