Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Τραπεζαρία

Aks Sconcentrico

Τραπεζαρία Πίνακας εμπνευσμένος από το φυσικό φαινόμενο της διάβρωσης καρστ που ονομάζεται Karren, που υπάρχει στους Δολομίτες. Η ιδέα αυτού του αντικειμένου, από πολύτιμο μάρμαρο Carrara, αντιπροσωπεύει την ομορφιά και την ευθραυστότητα του βουνού. Μέσα στις αυλακώσεις τοποθετούνται χαλύβδινες μπάλες που συμβολίζουν τη ροή του νερού που διαβρώνει το μάρμαρο με την πάροδο του χρόνου. Ομορφιά, ευθραυστότητα, δυναμισμός και ενέργεια που περικλείεται σε ένα μόνο αντικείμενο.

Όνομα έργου : Aks Sconcentrico, Όνομα σχεδιαστών : Ascanio Zocchi, Όνομα πελάτη : Marmomac Verona Italy.

Aks Sconcentrico Τραπεζαρία

Αυτός ο υπέροχος σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χάλκινου σχεδιασμού στον διαγωνισμό αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χάλκινο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.