Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Η Έκθεση

LuYu

Η Έκθεση Η τέχνη επηρεάζει τη ζωή και η ζωή φέρνει βαθύ προβληματισμό και ερμηνεία της τέχνης. Η απόσταση μεταξύ τέχνης και ζωής μπορεί να είναι στην καθημερινή μετακίνηση. Εάν τρώτε κάθε γεύμα προσεκτικά, μπορείτε να μετατρέψετε τη ζωή σας σε τέχνη. Η δημιουργία του σχεδιαστή είναι επίσης τέχνη, η οποία παράγεται με τις δικές του σκέψεις. Οι τεχνικές είναι εργαλεία και οι εκφράσεις είναι αποτελέσματα. Μόνο με σκέψεις θα υπάρξουν πραγματικά καλά έργα.

Όνομα έργου : LuYu, Όνομα σχεδιαστών : Ran Tian, Όνομα πελάτη : Utien Architectural Space Design Co.,LTD..

LuYu Η Έκθεση

Αυτό το εκπληκτικό σχέδιο είναι νικητής του βραβείου ασημένιου σχεδιασμού στον διαγωνισμό μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων. Πρέπει σίγουρα να δείτε το ασημένιο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.