Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Χώρος Στο Λόμπι

Liantan Shi

Χώρος Στο Λόμπι Εφαρμογή ενός μεγάλου γλυπτικού σχήματος για την αναμόρφωση του χώρου και δημιουργία οπτικής εστίασης Πρώτα, δημιουργήστε μια μεγάλη καμπύλη οροφή με υφή ξύλου στο ύψος της εισόδου και σχηματίστε μια βάση στο κάτω μέρος της καμπύλης. Στη συνέχεια, στη δεξιά πλευρά, η στήλη του άξονα διακοσμείται σε μια έλλειψη και η επιφάνεια περιβάλλεται από τρία πέταλα λωτού. Στην οπτική εμπειρία, είναι σαν "ο εκκολαπτόμενος λωτός" που μεταφέρει ολόκληρο το χώρο του λόμπι.

Όνομα έργου : Liantan Shi, Όνομα σχεδιαστών : Jack Chen Ya Chang and Angela Chen Shu, Όνομα πελάτη : B.P.S design.

Liantan Shi Χώρος Στο Λόμπι

Αυτός ο υπέροχος σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χάλκινου σχεδιασμού στον διαγωνισμό αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χάλκινο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.