Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Ο Μπουφές

Arca

Ο Μπουφές Η Άρκα είναι ένας μονόλιθος παγιδευμένος σε ένα δίχτυ, ένα στήθος που επιπλέει στο πλάι μαζί με το περιεχόμενό του. Το βερνικωμένο δοχείο MDF, που περικλείεται σε ένα ιδανικό δίχτυ από μασίφ δρυς, είναι εξοπλισμένο με τρία συρτάρια εξαγωγής που μπορούν να οργανωθούν σύμφωνα με διάφορες ανάγκες. Το άκαμπτο στερεό δρύινο δίχτυ έχει διαμορφωθεί για να προσαρμόσει τις θερμοδιαμορφωμένες γυάλινες πλάκες, για να αποκτήσει ένα οργανικό σχήμα που προσομοιώνει έναν καθρέφτη νερού. Όλο το ντουλάπι στηρίζεται σε ένα διαφανές μεθακρυλικό στήριγμα για να τονίσει το ιδανικό πλωτό.

Όνομα έργου : Arca, Όνομα σχεδιαστών : Giuliano Ricciardi, Όνομα πελάτη : d-Lab studio di Giuliano Ricciardi.

Arca Ο Μπουφές

Αυτό το εκπληκτικό σχέδιο είναι νικητής του βραβείου ασημένιου σχεδιασμού στον διαγωνισμό μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων. Πρέπει σίγουρα να δείτε το ασημένιο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.