Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Το Σαλόνι Και Το Σαλόνι Κτιρίων Κατοικιών

Light Music

Το Σαλόνι Και Το Σαλόνι Κτιρίων Κατοικιών Για την Light Music, ένα σχεδιασμό οικιστικού λόμπι και lounge, οι Armand Graham και Aaron Yassin από το A + A Studio που εδρεύουν στη Νέα Υόρκη ήθελαν να συνδέσουν το χώρο με τη δυναμική γειτονιά του Adams Morgan στην Ουάσιγκτον, όπου η νυχτερινή ζωή και η μουσική σκηνή, από την τζαζ Το Go-go to punk rock και τα ηλεκτρονικά ήταν πάντα κεντρικά. Αυτή είναι η δημιουργική τους έμπνευση. το αποτέλεσμα είναι ένας μοναδικός χώρος που συνδυάζει πρωτοποριακές μεθόδους ψηφιακής κατασκευής με παραδοσιακές τεχνικές για να δημιουργήσει έναν συναρπαστικό κόσμο με τον δικό του παλμό και ρυθμό που αποτίει φόρο τιμής στη ζωντανή πρωτότυπη μουσική του DC.

Όνομα έργου : Light Music, Όνομα σχεδιαστών : Aaron Yassin, Όνομα πελάτη : A+A Studio.

Light Music Το Σαλόνι Και Το Σαλόνι Κτιρίων Κατοικιών

Αυτός ο εξαιρετικός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χρυσού σχεδιασμού σε προϊόντα φωτισμού και διαγωνισμό σχεδιασμού έργων φωτισμού. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χρυσό βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά προϊόντα φωτισμού και έργα σχεδιασμού έργων φωτισμού.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.