Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Μαχαιροπίρουνα

Ingrede Set

Μαχαιροπίρουνα Το σετ μαχαιροπήρουνων Ingrede έχει σχεδιαστεί για να εκφράζει την ανάγκη για τελειότητα στην καθημερινή ζωή. Σετ με πιρούνι, κουτάλι και μαχαίρι μαζί με μαγνήτες. Τα μαχαιροπήρουνα στέκονται κάθετα και δημιουργούν αρμονία στο τραπέζι. Τα μαθηματικά σχήματα επιτρέπουν την κατασκευή μιας ρευστής μορφής που αποτελείται από τρία διαφορετικά κομμάτια. Αυτή η προσέγγιση δημιουργεί νέες δυνατότητες που μπορούν να εφαρμοστούν σε πολλά διαφορετικά προϊόντα, όπως επιτραπέζια σκεύη και άλλα σχέδια σκευών.

Όνομα έργου : Ingrede Set, Όνομα σχεδιαστών : Matthew Dorabiala, Όνομα πελάτη : Matthew Dorabiala.

Ingrede Set Μαχαιροπίρουνα

Αυτό το εκπληκτικό σχέδιο είναι νικητής του βραβείου ασημένιου σχεδιασμού στον διαγωνισμό μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων. Πρέπει σίγουρα να δείτε το ασημένιο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.