Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Η Συλλογή Γυναικείων Ενδυμάτων

Macaroni Club

Η Συλλογή Γυναικείων Ενδυμάτων Η συλλογή, Macaroni Club, είναι εμπνευσμένη από τα μακαρόνια από τα μέσα του 18ου αιώνα που τα συνδέει με τους σημερινούς ανθρώπους που είναι εθισμένοι στο λογότυπο. Τα μακαρόνια ήταν ο όρος για τους άνδρες που ξεπέρασαν τα συνηθισμένα όρια της μόδας στο Λονδίνο. Ήταν η μανία λογότυπου του 18ου αιώνα. Αυτή η συλλογή έχει ως στόχο να δείξει τη δύναμη του λογότυπου από το παρελθόν έως το παρόν και δημιουργεί το Macaroni Club ως μάρκα από μόνη της. Οι λεπτομέρειες της σχεδίασης είναι εμπνευσμένες από τα κοστούμια των Μακαρονιών το 1770, και την τρέχουσα τάση της μόδας με ακραίες ποσότητες και μήκος.

Όνομα έργου : Macaroni Club, Όνομα σχεδιαστών : Wonjoon Cha, Όνομα πελάτη : Wonjoon Cha.

Macaroni Club Η Συλλογή Γυναικείων Ενδυμάτων

Αυτό το εκπληκτικό σχέδιο είναι νικητής του βραβείου ασημένιου σχεδιασμού στον διαγωνισμό μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων. Πρέπει σίγουρα να δείτε το ασημένιο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.