Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Η Συσκευασία Καφέ

The Mood

Η Συσκευασία Καφέ Ο σχεδιασμός παρουσιάζει πέντε διαφορετικά σχέδια, εμπνευσμένα από vintage και ελαφρώς ρεαλιστικά πρόσωπα μαϊμού, το καθένα αντιπροσωπεύει διαφορετικό καφέ από διαφορετική περιοχή. Στο κεφάλι τους, ένα κομψό, κλασικό καπέλο. Η ήπια έκφραση τους προκαλεί περιέργεια. Αυτοί οι μαϊμούδες πιάνου υποδηλώνουν ποιότητα, η ειρωνική τους κομψότητα, ελκυστική για τους πότες καφέ που ενδιαφέρονται για πολύπλοκα χαρακτηριστικά γεύσης. Οι εκφράσεις τους αντιπροσωπεύουν παιχνιδιάρικα μια διάθεση, αλλά επίσης αναφέρονται στο προφίλ γεύσης του καφέ, ήπια, δυνατή, ξινή ή απαλή. Ο σχεδιασμός είναι απλός, αλλά έξυπνος, ένας καφές για κάθε διάθεση.

Όνομα έργου : The Mood, Όνομα σχεδιαστών : Salvita Bingelyte, Όνομα πελάτη : Coffee24.

The Mood Η Συσκευασία Καφέ

Αυτός ο εξαιρετικός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χρυσού σχεδιασμού σε προϊόντα φωτισμού και διαγωνισμό σχεδιασμού έργων φωτισμού. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χρυσό βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά προϊόντα φωτισμού και έργα σχεδιασμού έργων φωτισμού.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.