Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Ο Λαμπτήρας Οροφής

Mobius

Ο Λαμπτήρας Οροφής Το M-lamp σε σχήμα μπάντας Mobius φαίνεται να είναι αφηρημένο σώμα που πετά πάνω από το κεφάλι σας. Οι λαμπτήρες που κατασκευάζονται με το χέρι και κάθε μορφή έχουν μια μικρή διαφορά μεταξύ τους. Ο λαμπτήρας αποτελείται από πολλά στρώματα κόντρα πλακέ, λουστραρισμένο και καλυμμένο με καπλαμά και λάκα, δίνοντας μια ζεστή διάθεση στο χώρο σας. Ο σχεδιαστής προσπάθησε να βρει την ισορροπία μεταξύ απλών μορφών και συναισθηματικού σχεδιασμού. Το έξυπνο σχήμα της ταινίας Mobius που μοιάζει πάντα με διαφορετική οπτική γωνία. Η λεπτή λωρίδα φωτός τονίζει αυτήν την αφηρημένη γραμμή και συμπληρώνει την εικόνα.

Όνομα έργου : Mobius, Όνομα σχεδιαστών : Anastassiya Koktysheva, Όνομα πελάτη : Filo by Anastassiya Leonova.

Mobius Ο Λαμπτήρας Οροφής

Αυτός ο υπέροχος σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χάλκινου σχεδιασμού στον διαγωνισμό αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χάλκινο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.