Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Η Συλλογή Γυναικείων Ενδυμάτων

Lotus on Water

Η Συλλογή Γυναικείων Ενδυμάτων Αυτή η συλλογή είναι εμπνευσμένη από το όνομα του σχεδιαστή Suyeon που σημαίνει άνθος λωτού στο νερό με κινέζικους χαρακτήρες. Με τη συγχώνευση ανατολίτικων διαθέσεων και σύγχρονων μόδων, κάθε εμφάνιση αντιπροσωπεύει το άνθος λωτού με διαφορετικούς τρόπους. Ο σχεδιαστής πειραματίστηκε με υπερβολική σιλουέτα και δημιουργική κουρτίνα για να δείξει την ομορφιά ενός πετάλου του λουλουδιού λωτού. Χρησιμοποιούνται τεχνικές εκτύπωσης οθόνης και χάντρες με χάντρες για την έκφραση πλωτών λουλουδιών λωτού στο νερό. Επίσης, αυτή η συλλογή είναι φτιαγμένη μόνο από φυσικά και διαφανή υφάσματα για να υποδηλώσει τη συμβολική σημασία, την αγνότητα του λωτού και του νερού.

Όνομα έργου : Lotus on Water, Όνομα σχεδιαστών : Suyeon Kim, Όνομα πελάτη : SU.YEON.

Lotus on Water Η Συλλογή Γυναικείων Ενδυμάτων

Αυτός ο καλός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου σχεδιασμού στον διαγωνισμό σχεδιασμού συσκευασιών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα σχεδιασμού συσκευασίας.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.