Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Τα Σκουλαρίκια

Qashqai

Τα Σκουλαρίκια Ο σχεδιασμός προσδίδει τις μοναδικές του ιδιότητες στον πολιτισμό των νομάδων Qashqai του νοτιοδυτικού Ιράν. Το μοτίβο κριού και οι φούντες δανείζονται και τα δύο από σχέδια Kilim, με το πρώτο να συμβολίζει τη γονιμότητα και το δεύτερο να θυμίζει αμέσως φινιρίσματα φινιρίσματος παραδοσιακών χαλιών Qashqai. Οι μεταξωτές φούντες έρχονται σε πολλά χρώματα για να ταιριάζουν απόλυτα με τον τόνο ή το φόρεμα του δέρματος σας. Ο σχεδιασμός που προέρχεται από την προσωπική εμπειρία του καλλιτέχνη με τη φυλή προσπαθεί να μεταδώσει μια αίσθηση νεωτερικότητας με ένα άγγιγμα νομαδικού τρόπου ζωής.

Όνομα έργου : Qashqai, Όνομα σχεδιαστών : Arianaz Dehghan, Όνομα πελάτη : Arianaz Design.

Qashqai Τα Σκουλαρίκια

Αυτός ο υπέροχος σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χάλκινου σχεδιασμού στον διαγωνισμό αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χάλκινο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.