Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Καμπαρντίνα

Renaissance

Καμπαρντίνα Αγάπη και ευελιξία. Μια όμορφη ιστορία αποτυπωμένη στο ύφασμα, στην προσαρμογή και στην ιδέα αυτού του καμπαρντίνα, μαζί με όλα τα άλλα ενδύματα της συλλογής. Η μοναδικότητα αυτού του κομματιού είναι σίγουρα ο αστικός σχεδιασμός, η μινιμαλιστική πινελιά, αλλά αυτό που είναι πραγματικά εκπληκτικό εδώ, μάλλον μπορεί να είναι η ευελιξία του. Απλά κλείστε τα μάτια σας, παρακαλώ. Πρώτον, θα πρέπει να δείτε ένα σοβαρό άτομο που πηγαίνει στη σοβαρή ... μπλε δουλειά της. Τώρα, κουνήστε το κεφάλι σας, και ακριβώς μπροστά σας θα δείτε ένα γραπτό μπλε παλτό, με κάποιες μαγνητικές σκέψεις πάνω του. Γράφτηκε από ένα χέρι. Με αγάπη, Αναπληρώσιμο!

Όνομα έργου : Renaissance, Όνομα σχεδιαστών : Adina Banea, Όνομα πελάτη : Reprobable.

Renaissance Καμπαρντίνα

Αυτό το εκπληκτικό σχέδιο είναι νικητής του βραβείου ασημένιου σχεδιασμού στον διαγωνισμό μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων. Πρέπει σίγουρα να δείτε το ασημένιο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.