Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Κατοικία

Su Zhou

Κατοικία Αν ψάχνετε για ένα απρόσκοπτο μείγμα ανατολίτικης και δυτικής κουλτούρας, αυτό είναι ένα παράδειγμα. Αυτό το έργο έχει συνδέσει την ιστορική κουλτούρα της περιοχής με το χρονοδιάγραμμα του παρόντος, που διαθέτει τόσο ανατολίτικη ατμόσφαιρα όσο και διεθνή τρόπο ζωής. Έτσι, αν φοράτε τα πιο μοντέρνα ιταλικά ρούχα ή ένα Suzhou Cheongsam, θα ταιριάζει στο χώρο.

Όνομα έργου : Su Zhou, Όνομα σχεδιαστών : Guoqiang Feng and Yan Chen, Όνομα πελάτη : Feng and Chen Partners Design.

Su Zhou Κατοικία

Αυτός ο υπέροχος σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χάλκινου σχεδιασμού στον διαγωνισμό αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χάλκινο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.