Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Χριστουγεννιάτικο Δέντρο

A ChristmaSpiral

Χριστουγεννιάτικο Δέντρο Ο σχεδιαστής προσπάθησε να ερμηνεύσει εκ νέου ένα κλασικό σύμβολο της παράδοσης, το χριστουγεννιάτικο δέντρο, χρησιμοποιώντας νέες φόρμες και νέα υλικά. Συγκεκριμένα, έχει εστιάσει στην ανάπτυξη ενός αντικειμένου που έγινε ταυτόχρονα δοχείο και το περιεχόμενό του, σχεδιάζοντας ένα κουτί-δοχείο που γίνεται η βάση στήριξης όταν εκτίθεται. Στην πραγματικότητα, όταν δεν χρησιμοποιείται, το δέντρο περικλείεται και προστατεύεται από ένα κυλινδρικό ξύλινο κουτί, ενώ όταν εκτίθεται αναπτύσσεται σε σπειροειδές σχήμα, τυλιγμένο από μια ακτίνα φωτός σε όλο του το μήκος, το οποίο ενισχύει τη συνθετικότητα κάθετης αυτής του αντικειμενικού σχεδιασμού.

Όνομα έργου : A ChristmaSpiral, Όνομα σχεδιαστών : Francesco Taddei, Όνομα πελάτη : Francesco Taddei.

A ChristmaSpiral Χριστουγεννιάτικο Δέντρο

Αυτός ο καλός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου σχεδιασμού στον διαγωνισμό σχεδιασμού συσκευασιών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα σχεδιασμού συσκευασίας.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.