Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Το Εταιρικό Δώρο

Yun Tea

Το Εταιρικό Δώρο Αυτός ο σχεδιασμός συλλογής τσαγιού ενσωματώνει την έννοια του κινεζικού ζωδιακού κύκλου και ωροσκοπίων με δίγλωσση ταυτότητα μάρκας, που βοηθά στην προώθηση αυτής της κινεζικής πολιτιστικής παράδοσης στους παγκόσμιους ανθρώπους μέσω μιας διαφορετικής προσέγγισης και τόνου φωνής. Το γραφικό στιλ της ιτιάς της δυτικής chinoiserie έχει χειραγωγηθεί με τον ανατολικό κινέζικο ζωδιακό κόψιμο χαρτιού, που δημιουργεί μια οπτική ταυτότητα που σχετίζεται με το τυχερό λουλούδι τσαγιού και ζωδιακού κύκλου.

Όνομα έργου : Yun Tea, Όνομα σχεδιαστών : Jacky Cheung, Όνομα πελάτη : SharpMotion.

Yun Tea Το Εταιρικό Δώρο

Αυτός ο καλός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου σχεδιασμού στον διαγωνισμό σχεδιασμού συσκευασιών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα σχεδιασμού συσκευασίας.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.