Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Συλλογή Κοσμημάτων

Future 02

Συλλογή Κοσμημάτων Το Project Future 02 είναι μια συλλογή κοσμημάτων με μια διασκεδαστική και ζωντανή συστροφή εμπνευσμένη από θεωρήματα κύκλου. Κάθε κομμάτι δημιουργείται με λογισμικό Computer Aided Design, κατασκευασμένο εξ ολοκλήρου ή μερικώς με τεχνολογία εκτύπωσης Selective Laser Sintering ή Steel 3D και χειροποίητο φινίρισμα με παραδοσιακές τεχνικές αργυροχοΐας. Η συλλογή αντλεί έμπνευση από το σχήμα του κύκλου και έχει σχεδιαστεί προσεκτικά για να απεικονίσει τα ευκλείδια θεωρήματα σε σχέδια και μορφές φορετής τέχνης, συμβολίζοντας, με αυτόν τον τρόπο μια νέα αρχή. αφετηρία για ένα συναρπαστικό μέλλον.

Όνομα έργου : Future 02, Όνομα σχεδιαστών : Ariadne Kapelioti, Όνομα πελάτη : .

Future 02 Συλλογή Κοσμημάτων

Αυτό το εκπληκτικό σχέδιο είναι νικητής του βραβείου ασημένιου σχεδιασμού στον διαγωνισμό μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων. Πρέπει σίγουρα να δείτε το ασημένιο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.