Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Ο Σελιδοδείκτης

Brainfood

Ο Σελιδοδείκτης Οι σελιδοδείκτες του Brainfood είναι μια χιουμοριστική προσέγγιση στη δραστηριότητα ανάγνωσης ως «φαγητό για τον εγκέφαλο», επομένως, έχουν σχήμα κουταλιού, πιρούνι και μαχαίρι! Ανάλογα με τις αναγνώσεις σας, το είδος της βιβλιογραφίας, μπορείτε να επιλέξετε το κατάλληλο σχήμα π.χ. Για ειδύλλιο και ερωτικές ιστορίες προτιμήστε το σελιδοδείκτη κουτάλι, για φιλοσοφία και ποίηση σε σχήμα πιρούνι, και για κωμωδίες και αναγνώσεις scifi μπορείτε να επιλέξετε το μαχαίρι. Οι σελιδοδείκτες διατίθενται σε πολλά θέματα. Εδώ είναι το ελληνικό φαγητό, το ελληνικό καλοκαίρι και τα ελληνικά μοτίβα, ως μια νέα σχεδιαστική πρόταση για το παραδοσιακό ελληνικό σουβενίρ.

Όνομα έργου : Brainfood, Όνομα σχεδιαστών : Natasha Chatziangeli, Όνομα πελάτη : Natasha Chatziangeli Design Studio.

Brainfood Ο Σελιδοδείκτης

Αυτός ο καλός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου σχεδιασμού στον διαγωνισμό σχεδιασμού συσκευασιών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα σχεδιασμού συσκευασίας.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.