Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Το Κατάστημα Τέχνης

Kuriosity

Το Κατάστημα Τέχνης Το Kuriosity περιλαμβάνει μια διαδικτυακή πλατφόρμα λιανικής που συνδέεται με αυτό το πρώτο φυσικό κατάστημα που παρουσιάζει μια επιλογή μόδας, σχεδιασμού, χειροποίητων προϊόντων και έργων τέχνης. Πάνω από ένα τυπικό κατάστημα λιανικής, το Kuriosity έχει σχεδιαστεί ως μια επιμελημένη εμπειρία ανακάλυψης, όπου τα προϊόντα που εκτίθενται συμπληρώνονται με ένα επιπλέον στρώμα πλούσιων διαδραστικών μέσων που χρησιμεύουν για να προσελκύσουν και να αλληλεπιδράσουν με τον πελάτη. Η εικονική οθόνη παραθύρου του Kuriosity αλλάζει χρώμα για να προσελκύσει και όταν οι πελάτες περπατούν, κρυφά προϊόντα σε κουτιά πίσω από την φαινομενικά άπειρη γυάλινη πύλη ανάβει προσκαλώντας τους να μπουν μέσα.

Όνομα έργου : Kuriosity, Όνομα σχεδιαστών : Lip Chiong - Studio Twist, Όνομα πελάτη : Kuriosity, K11 Concepts Ltd..

Kuriosity Το Κατάστημα Τέχνης

Αυτός ο εξαιρετικός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χρυσού σχεδιασμού σε προϊόντα φωτισμού και διαγωνισμό σχεδιασμού έργων φωτισμού. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χρυσό βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά προϊόντα φωτισμού και έργα σχεδιασμού έργων φωτισμού.

Σχεδιαστής της ημέρας

Οι καλύτεροι σχεδιαστές, καλλιτέχνες και αρχιτέκτονες στον κόσμο.

Ο καλός σχεδιασμός αξίζει μεγάλη αναγνώριση. Καθημερινά, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάζουμε καταπληκτικούς σχεδιαστές που δημιουργούν πρωτότυπα και καινοτόμα σχέδια, εκπληκτική αρχιτεκτονική, κομψή μόδα και δημιουργικά γραφικά. Σήμερα, σας παρουσιάζουμε έναν από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές στον κόσμο. Δείτε το βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιασμού σήμερα και αποκτήστε την καθημερινή σας έμπνευση στο σχεδιασμό.