Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Η Εσωτερική Διακόσμηση Του Καφέ

& Dough

Η Εσωτερική Διακόσμηση Του Καφέ Ο πελάτης έχει την έδρα του στην Ιαπωνία με 1.300 μάρκες καταστημάτων ντόνατ, και η Dough είναι μια μάρκα καφέ που αναπτύχθηκε πρόσφατα και είναι το πρώτο κατάστημα που έκανε ένα μεγάλο άνοιγμα. Τονίσαμε τη δύναμη που μπορούσε να προσφέρει ο πελάτης μας και τους αντικατοπτρίσαμε στα σχέδια. Αξιοποιώντας τη δύναμη του πελάτη μας, ένα από τα πρώτα χαρακτηριστικά σημεία αυτού του καφέ είναι η σχέση μεταξύ του μετρητή αγοράς και της κουζίνας. Με τη δημιουργία ενός τοίχου και ενός ισορροπημένου παραθύρου, ο πελάτης μας είναι καλός σε αυτό το στυλ λειτουργίας, θα κάνει τους πελάτες να ρέουν πιο ομαλά.

Όνομα έργου : & Dough, Όνομα σχεδιαστών : Aiji Inoue, Όνομα πελάτη : Doyle Collection.

& Dough Η Εσωτερική Διακόσμηση Του Καφέ

Αυτός ο εξαιρετικός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χρυσού σχεδιασμού σε προϊόντα φωτισμού και διαγωνισμό σχεδιασμού έργων φωτισμού. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χρυσό βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά προϊόντα φωτισμού και έργα σχεδιασμού έργων φωτισμού.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.