Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Το Coaster

Sousmotif

Το Coaster Είναι αρκετά ενδιαφέρον το να βλέπουμε πτυχές της ιστορίας και της λαογραφίας μιας χώρας μέσω διαφορετικής προοπτικής. Αυτό οδήγησε στη δημιουργία του Sousmotif, ενός λούνα παρκ που εμπνέεται από το μοτίβο που βρίσκεται στα υφάσματα που παράγονται από έναν παραδοσιακό αργαλειό στη Βόρεια Ελλάδα. Η ιστορία ζει μέσα από ένα τρενάκι και κάνει μια νέα στροφή.

Όνομα έργου : Sousmotif, Όνομα σχεδιαστών : Vassilis Mylonadis, Όνομα πελάτη : MYDESIGN MYLONADIS.

Sousmotif Το Coaster

Αυτός ο καλός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου σχεδιασμού στον διαγωνισμό σχεδιασμού συσκευασιών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα σχεδιασμού συσκευασίας.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.