Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Ρολόι Χειρός

NBS-MK1

Ρολόι Χειρός Το NBS έχει σχεδιαστεί με πρακτικότητα και μια βιομηχανοποιημένη εμφάνιση που θα χαρούν οι χρήστες βαρέων ρολογιών. Το NBS έχει ενσωματώσει διάφορα βιομηχανικά στοιχεία όπως το στιβαρό περίβλημα, αφαιρούμενες βίδες που διατρέχουν το ρολόι. Οι ειδικοί ιμάντες και οι μεταλλικές αγκράφα και οι λεπτομέρειες του βρόχου λειτουργούν για να ενισχύσουν την ανδρική εικόνα του ρολογιού. Ο τροχός ισορροπίας της κίνησης και η λειτουργία του πιρουνιού διαφυγής φαίνονται μέσω του επιλογέα, τονίζοντας τη συνολική μηχανική εικόνα που προβάλλει το NBS.

Όνομα έργου : NBS-MK1, Όνομα σχεδιαστών : Wing Keung Wong, Όνομα πελάτη : DELTAt.

NBS-MK1 Ρολόι Χειρός

Αυτός ο καλός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου σχεδιασμού στον διαγωνισμό σχεδιασμού συσκευασιών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα σχεδιασμού συσκευασίας.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.