Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Η Πανοραμική Φωτογραφία

Beauty of Nature

Η Πανοραμική Φωτογραφία Η Ομορφιά της Φύσης είναι φωτογραφική εργασία σε μορφή ευρείας γωνίας. Αυτό το έργο δημιουργήθηκε ως μια άλλη μορφή κινηματογραφίας. Ο φωτογράφος θέλει να παρουσιάσει έργα φωτογραφίας που είναι διαφορετικό από το συνηθισμένο. Το έργο του επικεντρώνεται στη σύνθεση, τον τόνο χρώματος, το φωτισμό, την ευκρίνεια της εικόνας, το αντικείμενο λεπτομέρειας και την αισθητική. Χρησιμοποίησε μια κάμερα Canon 5D Mark III για αυτό το έργο με φακό 16-35 mm F2.8 LII. Όσον αφορά τις ρυθμίσεις της κάμερας, το έθεσε σε 1/450 Sec, F2.8, 35 mm και ISO 1600h.

Όνομα έργου : Beauty of Nature, Όνομα σχεδιαστών : Paulus Kristanto, Όνομα πελάτη : AIUEO Production.

Beauty of Nature Η Πανοραμική Φωτογραφία

Αυτός ο υπέροχος σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χάλκινου σχεδιασμού στον διαγωνισμό αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χάλκινο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.