Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Πολυθρόνα

Ami

Πολυθρόνα Η πολυθρόνα AMI έχει σχεδιαστεί για εντατική χρήση σε εστιατόρια. Έχει σχεδιαστεί να είναι τόσο άνετο και στιβαρό, και επίσης να διευκολύνει σημαντικά την εξυπηρέτηση στις δύσκολες συνθήκες ενός εστιατορίου. Το καλά στρογγυλό σχήμα του με τις διάφορες οβάλ γραμμές που θυμίζουν την μπάλα του ράγκμπι διασφαλίζει ότι οι πελάτες αισθάνονται πολύ άνετα και χαρούμενοι που βρίσκονται στο εστιατόριο. Οι ελλειπτικές τρύπες στα χέρια είναι επενδεδυμένες με χυτά κομμάτια ξύλου που οι άνθρωποι απολαμβάνουν να χαϊδεύουν. Η πολυθρόνα διατίθεται σε μεγάλη ποικιλία φωτεινών χρωμάτων, επιτρέποντας τη σύνθεση ενός εξατομικευμένου πολυχρωμικού σετ

Όνομα έργου : Ami, Όνομα σχεδιαστών : Patrick Sarran, Όνομα πελάτη : QUISO SARL.

Ami Πολυθρόνα

Αυτός ο καλός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου σχεδιασμού στον διαγωνισμό σχεδιασμού συσκευασιών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα σχεδιασμού συσκευασίας.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.