Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Σιδερώστρα

DAZZL360

Σιδερώστρα Η σιδερώστρα δεν έχει αλλάξει από τότε που ξεκίνησε, αν και θεωρείται δύσκολο καθήκον για πολλούς ανθρώπους. Το Dazzl360 σιδερώστρα είναι ένα καινοτόμο νέο προϊόν που θα αλλάξει για πάντα τον τρόπο σιδερώματος. Διαθέτει περιστροφή πλακέτας 360 μοιρών που διευκολύνει και γρηγορότερα το σιδέρωμα. Αυτό το καινοτόμο σύστημα σιδερώματος διαθέτει επιπλέον ειδικό κλιπ παντελονιού, πλακέτα λεπτομέρειας για λαιμό και μανίκι, περιστρεφόμενο σίδερο 360, κρεμάστρα για υφάσματα μετά από σίδερο, οκτώ επίπεδα ρύθμισης και μηχανισμό κλειδώματος EZ για άνετη αναδίπλωση και αποθήκευση.

Όνομα έργου : DAZZL360, Όνομα σχεδιαστών : Lee Kibeom, Όνομα πελάτη : DAZZL360.

DAZZL360 Σιδερώστρα

Αυτός ο καλός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου σχεδιασμού στον διαγωνισμό σχεδιασμού συσκευασιών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα σχεδιασμού συσκευασίας.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.