Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Τουριστικό Αξιοθέατο

The Castle

Τουριστικό Αξιοθέατο Το Κάστρο είναι ένα ιδιωτικό έργο που ξεκίνησε πριν από είκοσι χρόνια το 1996 από ένα όνειρο από την παιδική ηλικία για να χτίσει το δικό του Κάστρο, όπως και στα παραμύθια. Ο σχεδιαστής είναι επίσης αρχιτέκτονας, κατασκευαστής και σχεδιαστής του τοπίου. Η κύρια ιδέα του έργου είναι να δημιουργήσει ένα μέρος για οικογενειακή αναψυχή, όπως ένα τουριστικό αξιοθέατο.

Όνομα έργου : The Castle, Όνομα σχεδιαστών : Georgi Tumpalov, Όνομα πελάτη : Renaissance Ltd..

The Castle Τουριστικό Αξιοθέατο

Αυτό το εκπληκτικό σχέδιο είναι νικητής του βραβείου ασημένιου σχεδιασμού στον διαγωνισμό μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων. Πρέπει σίγουρα να δείτε το ασημένιο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.