Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Το Τουριστικό Αξιοθέατο

In love with the wind

Το Τουριστικό Αξιοθέατο Το Castle In love with the wind είναι μια κατοικία του 20ου αιώνα μέσα σε ένα τοπίο 10 στρεμμάτων κοντά στο χωριό Ravadinovo, μια περιοχή στην καρδιά του βουνού Strandza. Επισκεφθείτε και απολαύστε παγκοσμίως γνωστές συλλογές, εκπληκτική αρχιτεκτονική και εμπνευσμένες οικογενειακές ιστορίες. Χαλαρώστε μέσα σε ειδυλλιακούς κήπους, απολαύστε δασικές εκτάσεις και βόλτες δίπλα στη λίμνη και νιώστε το πνεύμα των παραμυθιών.

Όνομα έργου : In love with the wind, Όνομα σχεδιαστών : Georgi Tumpalov, Όνομα πελάτη : Renaissance Ltd..

In love with the wind Το Τουριστικό Αξιοθέατο

Αυτός ο εξαιρετικός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χρυσού σχεδιασμού σε προϊόντα φωτισμού και διαγωνισμό σχεδιασμού έργων φωτισμού. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χρυσό βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά προϊόντα φωτισμού και έργα σχεδιασμού έργων φωτισμού.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.