Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Κατοικία

Monochromatic Space

Κατοικία Ο Μονοχρωματικός Χώρος είναι ένα σπίτι για την οικογένεια και το έργο αφορούσε τη μετατροπή του χώρου διαβίωσης σε ολόκληρο το επίπεδο του εδάφους ώστε να ενσωματώσει συγκεκριμένες ανάγκες των νέων ιδιοκτητών του. Πρέπει να είναι φιλικό για τους ηλικιωμένους. έχουν σύγχρονο εσωτερικό σχεδιασμό. άφθονες κρυφές περιοχές αποθήκευσης. και ο σχεδιασμός πρέπει να ενσωματωθεί για την επαναχρησιμοποίηση παλαιών επίπλων. Ο Summerhaus D'zign ασχολήθηκε ως σύμβουλοι εσωτερικού σχεδιασμού δημιουργώντας έναν λειτουργικό χώρο για καθημερινή ζωή.

Όνομα έργου : Monochromatic Space, Όνομα σχεδιαστών : Summerhaus D'zign Pte Ltd, Όνομα πελάτη : Summerhaus D'zign Pte Ltd.

Monochromatic Space Κατοικία

Αυτό το εκπληκτικό σχέδιο είναι νικητής του βραβείου ασημένιου σχεδιασμού στον διαγωνισμό μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων. Πρέπει σίγουρα να δείτε το ασημένιο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.