Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Η Βίλα

Tranquil Dwelling

Η Βίλα Ο σχεδιασμός χρησιμοποιεί τεχνικές σχεδιασμού τυπικής ισορροπίας ως aixs για να μεταδώσει την ανατολική καλλιτεχνική αντίληψη. Υιοθετεί στοιχεία από μπαμπού, ορχιδέα, δαμάσκηνο και τοπίο. Η απλή οθόνη σχηματίζεται με την επέκταση του σχήματος μπαμπού αφαιρώντας τη μορφή σκυροδέματος και σταματά εκεί που πρέπει να σταματήσει. Οι διατάξεις του καθιστικού και της τραπεζαρίας πάνω-κάτω καθορίζουν το όριο του χώρου και ενσωματώνουν την ανατολική προοπτική χωρική που είναι αραιή και συνονθύλευμα. Γύρω από το θέμα του να ζεις απλά και να ταξιδεύεις ελαφρά, Οι κινούμενες γραμμές είναι ξεκάθαρες, είναι μια νέα προσπάθεια για το περιβάλλον κατοίκησης των ανθρώπων.

Όνομα έργου : Tranquil Dwelling, Όνομα σχεδιαστών : HCD IMPRESS, Όνομα πελάτη : HCD.

Tranquil Dwelling Η Βίλα

Αυτό το εκπληκτικό σχέδιο είναι νικητής του βραβείου ασημένιου σχεδιασμού στον διαγωνισμό μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων. Πρέπει σίγουρα να δείτε το ασημένιο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.