Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Ο Πολυλειτουργικός Καλλιεργητής

Lab

Ο Πολυλειτουργικός Καλλιεργητής Αυτό το έργο θέλει να δημιουργήσει και να δημιουργήσει συναισθήματα και σκέψεις σχετικά με τις σχέσεις μεταξύ βιομηχανίας και φύσης. Η LAB προσφέρει και εύκολο και κομψό τρόπο καλλιέργειας φυτών εσωτερικού χώρου. Οι χρήστες μπορούν να διαμορφώσουν το μέγεθός του ώστε να ταιριάζει σε διαφορετικές περιοχές και τα φώτα του επιτρέπουν στα φυτά να βρίσκονται σε χώρους με αρκετές φυσικές πηγές φωτός. Πρόκειται για μια αρθρωτή δομή που επιτρέπει στους χρήστες να παίζουν με διαφορετικές διαμορφώσεις γυάλινων δοχείων, τις οποίες μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ως καλλιεργητές ή πηγές φωτός. Ο σχεδιασμός εξετάζει δοχεία για terrariums, υδροπονικά και για τον παραδοσιακό τρόπο καλλιέργειας.

Όνομα έργου : Lab, Όνομα σχεδιαστών : Diego León Vivar, Όνομα πελάτη : Diego León Vivar.

Lab Ο Πολυλειτουργικός Καλλιεργητής

Αυτός ο υπέροχος σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χάλκινου σχεδιασμού στον διαγωνισμό αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χάλκινο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.