Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Δαχτυλίδι Και Κρεμαστό Κόσμημα

Natural Beauty

Δαχτυλίδι Και Κρεμαστό Κόσμημα Η συλλογή Natural Beauty δημιουργήθηκε ως αφιέρωμα στο δάσος του Αμαζονίου, κληρονομιά όχι μόνο στη Βραζιλία, αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο. Αυτή η συλλογή συνδυάζει την ομορφιά της φύσης με τον αισθησιασμό των θηλυκών καμπυλών όπου το κόσμημα διαμορφώνει και χαϊδεύει το σώμα της γυναίκας.

Όνομα έργου : Natural Beauty, Όνομα σχεδιαστών : Gabriel Juliano, Όνομα πελάτη : Gabriel Juliano.

Natural Beauty Δαχτυλίδι Και Κρεμαστό Κόσμημα

Αυτό το εκπληκτικό σχέδιο είναι νικητής του βραβείου ασημένιου σχεδιασμού στον διαγωνισμό μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων. Πρέπει σίγουρα να δείτε το ασημένιο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.