Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Σχολείο

Kawaii : Cute

Σχολείο Περιτριγυρισμένο από γυμνάσια γειτονικών κοριτσιών, αυτό το Toshin Satellite Preparatory School εκμεταλλεύεται τη στρατηγική του θέση σε έναν πολυσύχναστο εμπορικό δρόμο για να εμφανίσει ένα μοναδικό εκπαιδευτικό σχέδιο. Ταιριάζει με την ευκολία για σκληρές μελέτες και μια χαλαρή ατμόσφαιρα για διασκέδαση, ο σχεδιασμός προωθεί τη γυναικεία φύση των χρηστών του και προσφέρει μια εναλλακτική υλοποίηση για την αφηρημένη έννοια του «Kawaii» που χρησιμοποιείται σε μεγάλο βαθμό από τις μαθήτριες. Τα δωμάτια για τσαμπιά και μαθήματα σε αυτό το σχολείο έχουν τη μορφή του οκταγωνικού στεγασμένου σπιτιού, όπως φαίνεται στο παιδικό βιβλίο.

Όνομα έργου : Kawaii : Cute, Όνομα σχεδιαστών : Tetsuya Matsumoto, Όνομα πελάτη : Matsuo Gakuin.

Kawaii : Cute Σχολείο

Αυτός ο εξαιρετικός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χρυσού σχεδιασμού σε προϊόντα φωτισμού και διαγωνισμό σχεδιασμού έργων φωτισμού. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χρυσό βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά προϊόντα φωτισμού και έργα σχεδιασμού έργων φωτισμού.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.