Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Καρέκλα

Tulpi-seat

Καρέκλα Το Tulpi-design είναι ένα ολλανδικό ντιζάιν στούντιο με αίσθηση περίεργου, πρωτότυπου και παιχνιδιάρικου σχεδιασμού για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, με ιδιαίτερη έμφαση στον δημόσιο σχεδιασμό. Ο Μάρκο Μάντερς πέτυχε διεθνή αναγνώριση με τη θέση του στο Tulpi. Το εντυπωσιακό Tulpi κάθισμα, θα προσθέσει χρώμα σε οποιοδήποτε περιβάλλον. Είναι ένας ιδανικός συνδυασμός σχεδιασμού, εργονομίας και βιωσιμότητας με έναν τεράστιο παράγοντα διασκέδασης! Το κάθισμα Tulpi αναδιπλώνεται αυτόματα όταν σηκώνεται ο επιβάτης του, εξασφαλίζοντας ένα καθαρό και στεγνό κάθισμα για τον επόμενο χρήστη! Με περιστροφή 360 μοιρών, το κάθισμα Tulpi σάς επιτρέπει να επιλέξετε τη δική σας άποψη!

Όνομα έργου : Tulpi-seat, Όνομα σχεδιαστών : Marco Manders, Όνομα πελάτη : Tulpi BV.

Tulpi-seat Καρέκλα

Αυτός ο εξαιρετικός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χρυσού σχεδιασμού σε προϊόντα φωτισμού και διαγωνισμό σχεδιασμού έργων φωτισμού. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χρυσό βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά προϊόντα φωτισμού και έργα σχεδιασμού έργων φωτισμού.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.