Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Ξενοδοχείο, Κατοικίες, Σπα

Hotel de Rougemont

Ξενοδοχείο, Κατοικίες, Σπα Αφιερωμένο σε μια απαιτητική διεθνή πελατεία, ο σχεδιασμός του Hotel de Rougemont έπρεπε να βρει ένα κοινό έδαφος μεταξύ του παραδοσιακού ελβετικού στιλ σαλέ και ενός σύγχρονου πολυτελούς θέρετρου. Εμπνευσμένοι από τη γύρω φύση και από την τοπική αρχιτεκτονική, οι εσωτερικοί χώροι έχουν σχεδιαστεί για να μεταφέρουν το πνεύμα της φιλοξενίας των Άλπεων, επαναπροσδιορίζοντας την παράδοση με έναν ισορροπημένο συνδυασμό παλαιού και νέου. Τα αυθεντικά φυσικά υλικά και η παραδοσιακή χειροτεχνία διαθέτουν καθαρό σχεδιασμό, όπου οι προσαρμοσμένες λεπτομέρειες και τα εκλεπτυσμένα φωτιστικά και τα φινιρίσματα αποπνέουν μια υποτιμημένη αίσθηση κομψότητας.

Όνομα έργου : Hotel de Rougemont, Όνομα σχεδιαστών : Claudia Sigismondi, Andrea Proto, Όνομα πελάτη : PLUSDESIGN.

Hotel de Rougemont Ξενοδοχείο, Κατοικίες, Σπα

Αυτός ο υπέροχος σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χάλκινου σχεδιασμού στον διαγωνισμό αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χάλκινο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.