Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Κερί

Ardora

Κερί Το Ardora μοιάζει με ένα συνηθισμένο κερί, αλλά στην πραγματικότητα είναι πολύ ξεχωριστό. Αφού ανάβει, καθώς κερί λιώνει σταδιακά αποκαλύπτει ένα σχήμα καρδιάς από μέσα. Η καρδιά μέσα σκερί είναι κατασκευασμένη από ανθεκτικό στη θερμότητα κεραμικό. Το φυτίλι χωρίζεται μέσα σκερί, περνώντας από το μπροστινό και το πίσω μέρος της κεραμικής καρδιάς. Με αυτόν τον τρόπο, κερί λιώνει ομοιόμορφα, αποκαλύπτοντας την καρδιά μέσα. Το κερί μπορεί να έχει διαφορετικά αρώματα που μπορούν να δημιουργήσουν μια πολύ ευχάριστη ατμόσφαιρα. Με μια πρώτη ματιά, οι άνθρωποι θα πίστευαν ότι είναι ένα συνηθισμένο κερί, αλλά καθώς κερί λιώνει, μπορούν να ανακαλύψουν το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του.

Όνομα έργου : Ardora, Όνομα σχεδιαστών : Sebastian Popa, Όνομα πελάτη : Sebastian Popa.

Ardora Κερί

Αυτός ο υπέροχος σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χάλκινου σχεδιασμού στον διαγωνισμό αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χάλκινο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.