Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Τα Αστικά Γλυπτά

Santander World

Τα Αστικά Γλυπτά Το Santander World είναι μια δημόσια εκδήλωση τέχνης που αποτελείται από μια ομάδα γλυπτών που γιορτάζουν την τέχνη και περιβάλλουν την πόλη του Santander (Ισπανία) για την προετοιμασία του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ιστιοπλοΐας Santander 2014. Τα γλυπτά έχουν ύψος 4,2 μέτρα, είναι κατασκευασμένα από φύλλο χάλυβα και το καθένα από αυτά κατασκευάζονται από διαφορετικούς εικαστικούς καλλιτέχνες. Κάθε ένα από τα κομμάτια αντιπροσωπεύει εννοιολογικά τον πολιτισμό μιας από τις 5 ηπείρους. Σημασία είναι να αντιπροσωπεύουμε την αγάπη και τον σεβασμό για την πολιτιστική πολυμορφία ως εργαλείο ειρήνης, μέσω των ματιών διαφορετικών καλλιτεχνών και να δείξουμε ότι η κοινωνία καλωσορίζει την ποικιλομορφία με ανοιχτές αγκάλες.

Όνομα έργου : Santander World, Όνομα σχεδιαστών : Jose Angel Cicero, Όνομα πελάτη : Jose Angel Cicero SC..

Santander World Τα Αστικά Γλυπτά

Αυτός ο εξαιρετικός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου σχεδιασμού πλατίνας σε διαγωνισμούς σχεδιασμού παιχνιδιών, παιχνιδιών και προϊόντων χόμπι. Πρέπει σίγουρα να δείτε το χαρτοφυλάκιο βραβευμένων σχεδιαστών του βραβευμένου πλατίνα για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα παιχνιδιών, παιχνιδιών και προϊόντων χόμπι.

Σχεδιαστής της ημέρας

Οι καλύτεροι σχεδιαστές, καλλιτέχνες και αρχιτέκτονες στον κόσμο.

Ο καλός σχεδιασμός αξίζει μεγάλη αναγνώριση. Καθημερινά, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάζουμε καταπληκτικούς σχεδιαστές που δημιουργούν πρωτότυπα και καινοτόμα σχέδια, εκπληκτική αρχιτεκτονική, κομψή μόδα και δημιουργικά γραφικά. Σήμερα, σας παρουσιάζουμε έναν από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές στον κόσμο. Δείτε το βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιασμού σήμερα και αποκτήστε την καθημερινή σας έμπνευση στο σχεδιασμό.