Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Κρεμαστό Φωτιστικό

Golden cuboids

Κρεμαστό Φωτιστικό Χρυσά κυβοειδή από το Gobo είναι φτιαγμένα με μια αρμονία. Τα πολυέδρανα, η εφελκυσμό και η χρυσή αναλογία κατέχουν κεντρική θέση σε αυτό το σχέδιο. Βρίσκεται το κλειδί για την ομορφιά και ένα είδος συνέπειας που βρίσκεται στη δύναμη των χρυσών κυβιδίων. Αυτή η ανάρτηση εξαρτήματος λειτουργεί σε σύστημα τροχαλίας. Μπορεί να πάρει μια πληθώρα διαφορετικών μορφών που φιλτράρουν τις ακτίνες φωτός και ως εκ τούτου μπορεί να ντύσει ένα δωμάτιο σε σκιές, και καθαρές και διαφορετικές γραμμές. Η καθαρότητα και ο φωτισμός εντείνονται από την ελαφρότητα των χρησιμοποιημένων υλικών.

Όνομα έργου : Golden cuboids, Όνομα σχεδιαστών : Nicolas Brevers,, Όνομα πελάτη : Gobo.

Golden cuboids Κρεμαστό Φωτιστικό

Αυτός ο υπέροχος σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χάλκινου σχεδιασμού στον διαγωνισμό αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χάλκινο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.