Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Λαμπτήρας

the Light in the Bubble

Λαμπτήρας Το φως στη φούσκα είναι ένας σύγχρονος λαμπτήρας που θυμίζει το παλιό φως του λαμπτήρα του Edison. Πρόκειται για μια φωτεινή πηγή φωτός τοποθετημένη μέσα σε ένα φύλλο πλεξιγκλάς, κομμένο με λέιζερ με σχήμα λαμπτήρα. Ο λαμπτήρας είναι διαφανής, αλλά όταν ανάβετε το φως, μπορείτε να δείτε το νήμα και το σχήμα του λαμπτήρα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν κρεμαστό φως ή για αντικατάσταση ενός παραδοσιακού λαμπτήρα.

Όνομα έργου : the Light in the Bubble, Όνομα σχεδιαστών : Andrea Ciappesoni, Όνομα πελάτη : Ciappesoni lighting+design.

the Light in the Bubble Λαμπτήρας

Αυτό το εκπληκτικό σχέδιο είναι νικητής του βραβείου ασημένιου σχεδιασμού στον διαγωνισμό μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων. Πρέπει σίγουρα να δείτε το ασημένιο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.